Locky Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpg Pěkný (před)vánoční dárek!
JaRooN Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. Sledoval jsem celou tu anabázi a gratuluji. Přeji ti hlavně, abys v nich našel radost.
Baker Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. Pecka!
Chorche Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.Perfektní! Smekám a gratuluju!!!
Bells Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpg Tak ty jsou vážně nádherný, od Seika jeden z nej modelů.
Kid_A Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. sbge001.jpgto je masakr:))
mlsoun1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pořád stejně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t.p Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpgVelká gratulace. Jsou to úžasné hodinky! :clap: :thumbsup_anim:
jirka luděra Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 náměstí sv. Petra?kde sem v pondělí byl? nápověda: čas (dopolední) a světlo kolem odpovídají IMG_0215.jpg
organic Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Parada, gratulujem! Prve pocity (z hodiniek, nie z utratenej sumy:)?Jěště jsem neměl čas se pokochat, upravit délku tahu, nastavit čas. Ale bál jsem se velikost, a ta je dle mého názoru OK. Podle papírů byly prodány nové v 03/2014, což je pěkný deadstock na model z roku 2005. Stav je perfektní, lepší, než jsem doufal. Asi jim založím vlákno v chuďounké GS sekci, až budu mít trochu čas. Teď víc nestíhám. Jo, a jsou to "bling bling" leštěnky ala Breitling
sovic Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Moje Seika po asi 2 letech používání (koupeny zde na fóru)...Už by to chtělo ale asi upgrade... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xjr1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Jěště jsem neměl čas se pokochat, upravit délku tahu, nastavit čas. Ale bál jsem se velikost, a ta je dle mého názoru OK. Podle papírů byly prodány nové v 03/2014, což je pěkný deadstock na model z roku 2005. Stav je perfektní, lepší, než jsem doufal. Asi jim založím vlákno v chuďounké GS sekci, až budu mít trochu čas. Teď víc nestíhám. Jo, a jsou to "bling bling" leštěnky ala Breitling Gratulace, konečně se tu taky objevily nějaký pořádný hodinky;-).
Sedlin Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 náměstí sv. Petra?skoro ses trefil. Nechybělo mnoho (cca 2800km severněji) a trefil by ses úplně
bandicoot Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 organic: na ty jsem vždycky koukal, jeden z mých nejoblíbenějších modelů, budeme muset někde u nás na pivo
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Eine Kleine Steinhart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jirka luděra Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 hele ty jsou úplně nádherný! moje dreamwatch!
Petr_123 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 hele ty jsou úplně nádherný! moje dreamwatch!Ale to nejsou chrona:-)
misoo Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky