Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Siwi: koukam, ze kvalita jde nahoru. Pekne, smekam.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Lüm-Tec 500M-1 a tah zatím z Armida A1. Brutus Maxximus :)

post-13936-0-17668700-1461051272_thumb.jpg

Odesláno

...Já jsem na tom stejně. Taky testuju nový foťák. A mezi má první zjištění patří, že se zrcadlovkou se vristšoty dělají hodně těžko - a to doslova. Udržet ji v jedné ruce tak, aby se neklepala, skoro nejde. Zato ze stativu s makro objektivem z ní už pomalu začínají lézt zajímavé fotky...

Ale hezký fotky ti z toho lezou;-)! No já jsem zatím nadšen, jak to umí fotit víceméně samo, nicméně chystám se proniknout taky trochu hloubějc. Ale jak říkal jeden muj znamej fotograf: "Nejdřív musíš vědět, co chceš vyfotit a pak teprv zkoumej, jak to vyfotíš" ... trochu se obávám, že tenhle level je pro mě hodně vzdálenej;)

Odesláno

Siwi: koukam, ze kvalita jde nahoru. Pekne, smekam.

Ale hezký fotky ti z toho lezou;-)! No já jsem zatím nadšen, jak to umí fotit víceméně samo, nicméně chystám se proniknout taky trochu hloubějc. Ale jak říkal jeden muj znamej fotograf: "Nejdřív musíš vědět, co chceš vyfotit a pak teprv zkoumej, jak to vyfotíš" ... trochu se obávám, že tenhle level je pro mě hodně vzdálenej;)

Díky pánové. Zatím jen zkouším. @xjr1: Známý má pravdu. Momentálně taky čekám na nějakou inspiraci :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...