LovecK Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 To jsou ty Patrikovy že? Jak Ti sedí? Nevadí Ti tah? Mě úplně nesedly, nic velkýho, spíš kombinace pár malých věcí, ale nebylo to ono.Nene, nejsou...
Patrik Trinh Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Aldo fakt pěkné primky a hlavne fotky, já celou dovču modro žluté suby.Krása krása
Leviathann Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Ahoj všem, tak na cvičení moje věrné a brutálně dodrbané Steiny... Jak jsou starý, tak jsou boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Lolex Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfus Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Tag Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2018 uživatelem Ondrej71
Filip.J Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Neustále překvapují, sluší jim to i se skrabkou co myslíte?Myslím, že sluší.Já mám dnes šichtu v lomu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 To mas na "přebrus"? .-)).... lehce tah. Jsou v dobrém stavu.
Liqid Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Hele, uz jsem ti to chtel napsat vcera - nos uz konecne neco jinyho, ano :-)?Vcera jsi me otravil, dnes na..l :-).Paradni fota. Vazne. Se ti to řekne, něco jinýho, ale když já jiný pracanty v podstatě nemám a jako workoholik nemám kam jinam hodinky nosit užívej dovolenou a hodinkama se netrap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Hodinkama se trapim jen jednema, tema tvejma. Vsak to vis :-). ATOM/Alda - krasny fotky, a netvrd, ze je to jen tak narychlo blejsknuty mobilem, to vypada uplne jinak, o tom neco vim :-(. Upraveno 5. září 2018 uživatelem kuncák7
nickolas Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Ty vo tom prave vis kulovy My se ti taky neserem do znacek (teda jo, ale neumetelsky), tak se neser do foceni hodinek. Ha, a mam te!
kuncák7 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Ty vo tom prave vis kulovy My se ti taky neserem do znacek (teda jo, ale neumetelsky), tak se neser do foceni hodinek.Ha, a mam te! Taky uz mlcim a nefotim ( me proste jen " vytoci" kdyz tu nekdo napise, ze jen tak blejsknul mobilem a je z toho takova krasa a ja beham, tocim se, fotim to 5x,6x a vyjde z toho ten muj hnus ). A alda mel bozi i ty D, kdyz je tu fotil.
ATOM Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Toz...Je to mobilem udelana fotka no. cca minuta prace i s postnutim na chronomag
nickolas Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Tak Alda umi svyma fotkama nasrat kdekoho ze Taky uz to nejaky ten rok piluje a neodbyva postprocesing. Ale asi to hlavne umi, no...Ja teda taky nejsem zadny fotograf
Dokusan Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Postprocesing (přehnanej) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Vintage Worldtimer (bez filtru ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. září 2018 uživatelem organic
Argon Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 "Nově" pořízené Apollony. Zatím spokojenost, jenom..... sakra, kterou lunetu tam mám dát?! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 No, babo raď.Dal bych černou.A někdy i bronzovou.
Doporučené příspěvky