Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jsou ty Patrikovy že? Jak Ti sedí? Nevadí Ti tah? Mě úplně nesedly, nic velkýho, spíš kombinace pár malých věcí, ale nebylo to ono.

Nene, nejsou...

Odesláno

Hele, uz jsem ti to chtel napsat vcera - nos uz konecne neco jinyho, ano :-)?

Vcera jsi me otravil, dnes na..l :-).

Paradni fota. Vazne.

Se ti to řekne, něco jinýho, ale když já jiný pracanty v podstatě nemám a jako workoholik nemám kam jinam hodinky nosit :D

užívej dovolenou a hodinkama se netrap ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Hodinkama se trapim jen jednema, tema tvejma. Vsak to vis :-).

ATOM/Alda - krasny fotky, a netvrd, ze je to jen tak narychlo blejsknuty mobilem, to vypada uplne jinak, o tom neco vim :-(.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Ty vo tom prave vis kulovy :lol2:

My se ti taky neserem do znacek (teda jo, ale neumetelsky), tak se neser do foceni hodinek.

Ha, a mam te! :D

Odesláno

Ty vo tom prave vis kulovy :lol2:

My se ti taky neserem do znacek (teda jo, ale neumetelsky), tak se neser do foceni hodinek.

Ha, a mam te! :D

Taky uz mlcim a nefotim ( me proste jen " vytoci" kdyz tu nekdo napise, ze jen tak blejsknul mobilem a je z toho takova krasa a ja beham, tocim se, fotim to 5x,6x a vyjde z toho ten muj hnus ). A alda mel bozi i ty D, kdyz je tu fotil.

Odesláno

Tak Alda umi svyma fotkama nasrat kdekoho ze ;) Taky uz to nejaky ten rok piluje a neodbyva postprocesing. Ale asi to hlavne umi, no...

Ja teda taky nejsem zadny fotograf ;)

Odesláno

"Nově" pořízené Apollony. Zatím spokojenost, jenom..... sakra, kterou lunetu tam mám dát?! :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...