Potkan Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 (upraveno) Nevím, jestli správně koukám, ale jsou to Excalibury od Rogera Dubuis?Koukas spravne. Jsou velmi pohodlne a skvele sedi, i kdyz na mou ruku jsou trochu moc velke. Ja mel tu cest navstivit i jejich manufakturu. Byla to spektakularni zkusenost Upraveno 31. ledna 2019 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Hmm...tak to věřím, jsou opravdu nádherný! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ostré jako břitva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dnes na zluto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Mňa viac očaril ten Zeitwerk Date ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) Ostré jako břitvaKubo, ty jsi u exp II? Nejsou ti velké? Upraveno 1. února 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 (upraveno) Kubo, ty jsi u expo II? Nejsou ti velké?40mm mi teda velké nejsou Kuncáku Edit: to je zase tvůj způsob jak je ze mě dostat co? Upraveno 1. února 2019 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 40mm mi teda velké nejsou Kuncáku Edit: to je zase tvůj způsob jak je ze mě dostat co?Ne, tohle není můj styl :-). Máš to pěkný, užij si je (dokud můžeš :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Skoro coke;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Já jedu dnes na vlně titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Tyhle cerny Pelagos jsou tuze pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dneska za slušňáka Turtle do košele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Tyhle cerny Pelagos jsou tuze pekny!díky jsou fajnový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 No, řekněte, že jim to nesluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 No, řekněte, že jim to nesluší.Sluší a příští rok je možná dostaneš do kalendáře.Progres ve focení tam je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Dneska klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Vyvetrano po mesici spanku... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Eterna Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky