bedja Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 ...od ůůterý jenom tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2011 Uz se mi ty dny nejak slivaji, tak jsem vcera nosil SKX007 kvuli Day-Date, ale fotku bohuzel nemam. Dnes opet Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Snídaně Jeste chybi kafe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Snídaně Kouření škodí zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Procházka po ránu a na zápěstí krám, co mě vyhnal z postele.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Njn, ale nejsem nějaký těžký kuřák. Cca 10 denně mi stačí Na Lysou horu na kole ještě vyjedu, takže to není tak strašný. Ale jinak s Tebou naprosto souhlasím. Já teda taky kouřím, sice jenom u piva, ale na kole na ještěd nevyjedu (resp ani jsem to radši nezkoušel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 (upraveno) Poslední dobou nějak zanedbávám Béčka , včera zase tyto: Upraveno 5. srpna 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Jak jinak, že? Po měsíci absence se jich prostě nemůžu nabažit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 ..dnes poprvé s gumou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 ..dnes poprvé s gumou.. Pěkné, už se těším, až je dnes naživo omrknu na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 jj budou se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 uzivame si s damaskacmi po osmich dnoch sledovania chodu odchylka +6 sekund Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Páteční kancldiving. Foceno mobilem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 když se to takhle sešlo, tak jsem neodolal a nechal se vyfotit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 když se to takhle sešlo, tak jsem neodolal a nechal se vyfotit.. neni na te fotce te cerne nejak moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Páteční kancldiving. Foceno mobilem.. ty bondovky prostě maj koule jak melouny, kurňa už aby tu byly ty nový keramiky, v napětí očekávám a tiše doufám v inhouse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Tuhle barvu pozadí jsem ještě nepoužil... Trochu se zpožděním PAM 250 Daylight... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Já dnes Trasery na novém NATO strapu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 už jsem třídenní rezervista... na Gase a Cyrila to nemá, ale co už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2011 Dobrý, Tome. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky