Sphinxx Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Hosi chce to videt na zivo, ta zluta perfektne ladi s indexy, ta fotka je v blbym svetle.No nerad to hodnotím, protože jsem to neviděl na živo, ale mě se to také nelíbí k tomuto typu hodinek , pardon.
Návštěvník YPO Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 pánové žlutá k submersiblům historicky patří ..... dávalo se to dokonce do krabice
Vit Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich reakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi. Moc gratuluju.
LovecK Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 2 vsudybyl: za me racing taky nee... Pusobi to jako pest na oko... Ale dle vkusu kazdeho soudruha...
Chosef76 Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 To chce cas, donedavna jsi neveril, ze na cernych hodinkam muze byt hnedy remen u některých, třeba LLD je to ta nejhezčí kombinace. ;-)
Locque Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Že já je nezkusil už dřívImageUploadedByTapatalk1415286578.811631.jpg Bravo. Já stále koketuju s myšlenkou se k nim vrátit...
financ Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich reakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi. Ty jsou pěkný. Z GS se stává masovka :-)
Filip.J Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Inak to u mna skoncit nemohlo.. Planoval som to az buduci rok, ale vcerajsej ponuke som podlahol (nastastie:) aj ked ma to stalo den volna v praci a cestu do Rakuska. Fotky su robene v aute bez nastavenia hodin, o lepsie sa pokusim ked bude viac casu. Mazec, gratuluji! Já byl dnes zcela neseikový.
Denjl Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 hodinky pěkný, ale ty brďo ten Robby je na Pamech s prominutím hroznej ale proti gustu....Nové řemeny a tak doufám už dám na chvíli pokoj
Tikal Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Konečně dorazila správná drátěnka
Denjl Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Dnes 560... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky