Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hosi chce to videt na zivo, ta zluta perfektne ladi s indexy, ta fotka je v blbym svetle.

No nerad to hodnotím, protože jsem to neviděl na živo, ale mě se to také nelíbí k tomuto typu hodinek :( , pardon.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník YPO
Odesláno

pánové žlutá k submersiblům historicky patří ..... dávalo se to dokonce do krabice

Odesláno

Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich reakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi.

Moc gratuluju.

Odesláno

To chce cas, donedavna jsi neveril, ze na cernych hodinkam muze byt hnedy remen :D

u některých, třeba LLD je to ta nejhezčí kombinace. ;-)

Odesláno

Este raz dakujem pani, pocetnost Vasich reakcii ma prekvapila a umocnila pocit z novej akvizicie. Planoval som to viac menej 15 mesiacov, tak dufam, ze my to dlho vydrzi.

Ty jsou pěkný. Z GS se stává masovka :-)

Odesláno

Inak to u mna skoncit nemohlo.. :newyear:  

Planoval som to az buduci rok, ale vcerajsej ponuke som podlahol (nastastie:) aj ked ma to stalo den volna v praci a cestu do Rakuska. Fotky su robene v aute bez nastavenia hodin, o lepsie sa pokusim ked bude viac casu.

Mazec, gratuluji!  :speak_cool:

Já byl dnes zcela neseikový.

post-14111-0-30603800-1415306557_thumb.jpg

Odesláno

hodinky pěkný, ale ty brďo ten Robby je na Pamech s prominutím hroznej :D ale proti gustu....

Nové řemeny a tak doufám už dám na chvíli pokoj :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...