CEGY Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Toz to byla rychlost. Pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpg Pěkný (před)vánoční dárek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. Sledoval jsem celou tu anabázi a gratuluji. Přeji ti hlavně, abys v nich našel radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.Perfektní! Smekám a gratuluju!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Se mi líbí čím dál víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpg Tak ty jsou vážně nádherný, od Seika jeden z nej modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. sbge001.jpgto je masakr:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pořád stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpgVelká gratulace. Jsou to úžasné hodinky! :clap: :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 náměstí sv. Petra?kde sem v pondělí byl? nápověda: čas (dopolední) a světlo kolem odpovídají IMG_0215.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Parada, gratulujem! Prve pocity (z hodiniek, nie z utratenej sumy:)?Jěště jsem neměl čas se pokochat, upravit délku tahu, nastavit čas. Ale bál jsem se velikost, a ta je dle mého názoru OK. Podle papírů byly prodány nové v 03/2014, což je pěkný deadstock na model z roku 2005. Stav je perfektní, lepší, než jsem doufal. Asi jim založím vlákno v chuďounké GS sekci, až budu mít trochu čas. Teď víc nestíhám. Jo, a jsou to "bling bling" leštěnky ala Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovic Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Moje Seika po asi 2 letech používání (koupeny zde na fóru)...Už by to chtělo ale asi upgrade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Jěště jsem neměl čas se pokochat, upravit délku tahu, nastavit čas. Ale bál jsem se velikost, a ta je dle mého názoru OK. Podle papírů byly prodány nové v 03/2014, což je pěkný deadstock na model z roku 2005. Stav je perfektní, lepší, než jsem doufal. Asi jim založím vlákno v chuďounké GS sekci, až budu mít trochu čas. Teď víc nestíhám. Jo, a jsou to "bling bling" leštěnky ala Breitling Gratulace, konečně se tu taky objevily nějaký pořádný hodinky;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 náměstí sv. Petra?skoro ses trefil. Nechybělo mnoho (cca 2800km severněji) a trefil by ses úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 organic: na ty jsem vždycky koukal, jeden z mých nejoblíbenějších modelů, budeme muset někde u nás na pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Eine Kleine Steinhart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 hele ty jsou úplně nádherný! moje dreamwatch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 hele ty jsou úplně nádherný! moje dreamwatch!Ale to nejsou chrona:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky