Moty Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Nuda v mycce Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil. Dost dobré!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Jěště jsem neměl čas se pokochat, upravit délku tahu, nastavit čas. Ale bál jsem se velikost, a ta je dle mého názoru OK. Podle papírů byly prodány nové v 03/2014, což je pěkný deadstock na model z roku 2005. Stav je perfektní, lepší, než jsem doufal. Asi jim založím vlákno v chuďounké GS sekci, až budu mít trochu čas. Teď víc nestíhám. Jo, a jsou to "bling bling" leštěnky ala Breitling Se těším na fotky. Ta luneta a tak, to je prostě pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 celý den hujerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Se mi líbí čím dál víc A to mně též :-) hele ty jsou úplně nádherný! moje dreamwatch! Jirko, Ty divochu... a kdybs viděl, jak jim jede chrono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Tak se mi to seslo a dnes dorazily i druhy seika. Chumpus mel bohuzel pravdu a hosi z Filipin radi prehaneji o stavu. Luneta se skoro netoci, vlozka lunety je o milimetr niz a pouzdro nekdo kartacoval 400 smirkem. Budou muset k panu Frydlovi :-| Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) BR Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Háčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpgNádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Dnes to samé co včera....béčka Avenger Titan. DeLonghi se podělal...dnes a včera bez pressa. Zatím jsem závadu nenašel, budu se muset obrátit na odborníky...nebo koupit novou mašinu. ...jééé, tak to pořeš, chystám se na tu Tvou stranu a nechce se mi za kafe platit u benzínky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpgNezblaznil! Naprosta parada! Congratz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpg Tolik reakcí na jedny hodinky jsem tady snad ještě neviděl. Dlužno podotknout, že dle mého názoru naprosto zaslouženě. Vypadají opravdu pekelně dobře, ale chtělo by to ty detailnější fotky někam do chlubírny. Už teď se na ně těším jak malý kluk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Ještě je chvíli ponosím, ale asi půjdou do světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Dnes pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Tolik reakcí na jedny hodinky jsem tady snad ještě neviděl. Dlužno podotknout, že dle mého názoru naprosto zaslouženě. Vypadají opravdu pekelně dobře, ale chtělo by to ty detailnější fotky někam do chlubírny. Už teď se na ně těším jak malý kluk!V klidu. Musím makat, abych si na ty blejskavý nádhery vydělal Až bude chvilka a světlo (odcházím do práce za tmy, vracím se za tmy), nafotím je Nikonem a napíšu povídání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.sbge001.jpgAle na mojej hrudi sa mozes vyplakat.. gratulacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Se mi líbí čím dál víc jojo, nejsou to spatne oblekovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 Ale na mojej hrudi sa mozes vyplakat.. gratulacia Zatímco mu je budeš krást, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2014 ...jééé, tak to pořeš, chystám se na tu Tvou stranu a nechce se mi za kafe platit u benzínky... Žádnej strach. Dnes nebyl čas se v tom hrabat, tak jsem radši objednal novej. Snad dorazí zítra, nebo pozítří...Když přijedeš dřív, nechám ti uvařit turka. Ale bez čokla! Nechci tu mít všechno rozkousaný! A ať nejsem OT, tak přidám nějakou starší fotku z galerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky