Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Jěště jsem neměl čas se pokochat, upravit délku tahu, nastavit čas. Ale bál jsem se velikost, a ta je dle mého názoru OK. Podle papírů byly prodány nové v 03/2014, což je pěkný deadstock na model z roku 2005. Stav je perfektní, lepší, než jsem doufal. Asi jim založím vlákno v chuďounké GS sekci, až budu mít trochu čas. Teď víc nestíhám. Jo, a jsou to "bling bling" leštěnky ala Breitling :)

Se těším na fotky. Ta luneta a tak, to je prostě pecka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi to seslo a dnes dorazily i druhy seika. Chumpus mel bohuzel pravdu a hosi z Filipin radi prehaneji o stavu. Luneta se skoro netoci, vlozka lunety je o milimetr niz a pouzdro nekdo kartacoval 400 smirkem. Budou muset k panu Frydlovi :-|

post-24177-0-18528400-1417613405_thumb.jpg

post-24177-0-38754600-1417613414_thumb.jpg

post-24177-0-77620100-1417613423_thumb.jpg

Upraveno uživatelem CEGY
Odkaz ke komentáři

Dnes to samé co včera....béčka Avenger Titan. DeLonghi se podělal...dnes a včera bez pressa. Zatím jsem závadu nenašel, budu se muset obrátit na odborníky...nebo koupit novou mašinu. :death:  

...jééé, tak to pořeš, chystám se na tu Tvou stranu a nechce se mi za kafe platit u benzínky... :whistling:

post-10202-0-22197100-1417616635_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Pro letošek hotovo. Myslím, že jsem se definitivně zbláznil.

attachicon.gifsbge001.jpg

Tolik reakcí na jedny hodinky jsem tady snad ještě neviděl. Dlužno podotknout, že dle mého názoru naprosto zaslouženě. Vypadají opravdu pekelně dobře, ale chtělo by to ty detailnější fotky někam do chlubírny. Už teď se na ně těším jak malý kluk!

Odkaz ke komentáři

Tolik reakcí na jedny hodinky jsem tady snad ještě neviděl. Dlužno podotknout, že dle mého názoru naprosto zaslouženě. Vypadají opravdu pekelně dobře, ale chtělo by to ty detailnější fotky někam do chlubírny. Už teď se na ně těším jak malý kluk!

V klidu. Musím makat, abych si na ty blejskavý nádhery vydělal :) Až bude chvilka a světlo (odcházím do práce za tmy, vracím se za tmy), nafotím je Nikonem a napíšu povídání.

Odkaz ke komentáři

...jééé, tak to pořeš, chystám se na tu Tvou stranu a nechce se mi za kafe platit u benzínky... :whistling:

Žádnej strach. Dnes nebyl čas se v tom hrabat, tak jsem radši objednal novej. Snad dorazí zítra, nebo pozítří...Když přijedeš dřív, nechám ti uvařit turka. Ale bez čokla! Nechci tu mít všechno rozkousaný!  :lol2:

A ať nejsem OT, tak přidám nějakou starší fotku z galerie. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...