Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

A helemese!!! Koukám, že jsi se dnes pohyboval v místech, kde pracuju  :D Soudě podle druhé fotky jsi dokonce musel jít přímo kolem. Škoda. Dneska jsem tam výjimečně byl i v pozdním odpoledni. Škoda. Bych ti nechal vyrobit protekční kávičku  :D

Cestou z práce:

post-437-0-14115800-1418667692_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napadlo mě, jaké jsou vlastně nezávislé hodinářské firmy ve Švýcarsku ? Jak již plyne z názvu vlákna, nemám na mysli sólisty jejichž produkce se dá v nejlepším případě počítat na několik desítek kusů. Míním firmy, které produkují desítky tisíc.

Prosím, opravdu nepište nezávislé hodináře typu Greubel-Forsey. Děkuji.

Vzpomněl jsem si na :

EDOX

EPOS

FORTIS

ORIS

Raymond Weil

TITONI

Schwarz Etienne (v tomto případě si nejsem jistý, zda produkce dosahuje několik desítek tisíc kusů, ale nejspíš ano. Firma má navíc velmi zajímavý in-house kalibr, od roku 2012)

No jo, ale co dál ?

Edit - doplnění příspěvku o jednu firmu

Breitling

Jelikož tu značku nesleduju, tak musím říct, že Breitling mě svou samostatností příjemně překvapil. Nevěděl jsem to.

Ja k tem Breitlim jednou dorostu. Je pravda, ze je to samostatna, idependent firma?

Odkaz ke komentáři

Díky moc,ale asi to nedám...jsou to krásný hodinky,ale na mě asi fakt malý...39mm není tak malý číslo-jak se mi ty hodinky zdají na ruce prostě malý no...

Máš recht, jsou malý. To jsou normálně dámský hodinky, když to vidím na té tvé ruce....sorry.

Odkaz ke komentáři

Napadlo mě, jaké jsou vlastně nezávislé hodinářské firmy ve Švýcarsku ? Jak již plyne z názvu vlákna, nemám na mysli sólisty jejichž produkce se dá v nejlepším případě počítat na několik desítek kusů. Míním firmy, které produkují desítky tisíc.

Prosím, opravdu nepište nezávislé hodináře typu Greubel-Forsey. Děkuji.

Vzpomněl jsem si na :

EDOX

EPOS

FORTIS

ORIS

Raymond Weil

TITONI

Schwarz Etienne (v tomto případě si nejsem jistý, zda produkce dosahuje několik desítek tisíc kusů, ale nejspíš ano. Firma má navíc velmi zajímavý in-house kalibr, od roku 2012)

No jo, ale co dál ?

Edit - doplnění příspěvku o jednu firmu

Breitling

Jelikož tu značku nesleduju, tak musím říct, že Breitling mě svou samostatností příjemně překvapil. Nevěděl jsem to.

Ja k tem Breitlim jednou dorostu. Je pravda, ze je to samostatna, idependent firma?

Já vím, že to tu někdo jednou zmínil. Říkal jsem si, že by to třeba jejich majitel mohl potvrdit, nebo vyvrátit. Kuba to nakonec potvrdil. Takže se zdá, že tě to skutečně tak. Paráda. Škoda že maj na fotkách teď toho Beckhama, Travolta se mi jevil jako vhodnější ambasador. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...