honzyk Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Z dnešního kancl dajvingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Vůbec nechápu, jak sem doteďka mohl bez Rangemanů žít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 IMG_0768.JPG IMG_0783.JPG A helemese!!! Koukám, že jsi se dnes pohyboval v místech, kde pracuju Soudě podle druhé fotky jsi dokonce musel jít přímo kolem. Škoda. Dneska jsem tam výjimečně byl i v pozdním odpoledni. Škoda. Bych ti nechal vyrobit protekční kávičku Cestou z práce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ardennius: Prosím tě, co to je za model?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) EDC Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ardennius: Prosím tě, co to je za model??Breitling Colt 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Díky, uvažuju o něčem na gumě a tyhle vypadají nádherně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Svitim si na cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Napadlo mě, jaké jsou vlastně nezávislé hodinářské firmy ve Švýcarsku ? Jak již plyne z názvu vlákna, nemám na mysli sólisty jejichž produkce se dá v nejlepším případě počítat na několik desítek kusů. Míním firmy, které produkují desítky tisíc. Prosím, opravdu nepište nezávislé hodináře typu Greubel-Forsey. Děkuji. Vzpomněl jsem si na : EDOXEPOSFORTISORISRaymond WeilTITONI Schwarz Etienne (v tomto případě si nejsem jistý, zda produkce dosahuje několik desítek tisíc kusů, ale nejspíš ano. Firma má navíc velmi zajímavý in-house kalibr, od roku 2012) No jo, ale co dál ? Edit - doplnění příspěvku o jednu firmuBreitlingJelikož tu značku nesleduju, tak musím říct, že Breitling mě svou samostatností příjemně překvapil. Nevěděl jsem to.Ja k tem Breitlim jednou dorostu. Je pravda, ze je to samostatna, idependent firma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Díky moc,ale asi to nedám...jsou to krásný hodinky,ale na mě asi fakt malý...39mm není tak malý číslo-jak se mi ty hodinky zdají na ruce prostě malý no...Máš recht, jsou malý. To jsou normálně dámský hodinky, když to vidím na té tvé ruce....sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) Na týden vánočních večírků jsem zvolil něco odolnějšího ... Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) Napadlo mě, jaké jsou vlastně nezávislé hodinářské firmy ve Švýcarsku ? Jak již plyne z názvu vlákna, nemám na mysli sólisty jejichž produkce se dá v nejlepším případě počítat na několik desítek kusů. Míním firmy, které produkují desítky tisíc. Prosím, opravdu nepište nezávislé hodináře typu Greubel-Forsey. Děkuji. Vzpomněl jsem si na : EDOXEPOSFORTISORISRaymond WeilTITONI Schwarz Etienne (v tomto případě si nejsem jistý, zda produkce dosahuje několik desítek tisíc kusů, ale nejspíš ano. Firma má navíc velmi zajímavý in-house kalibr, od roku 2012) No jo, ale co dál ? Edit - doplnění příspěvku o jednu firmuBreitlingJelikož tu značku nesleduju, tak musím říct, že Breitling mě svou samostatností příjemně překvapil. Nevěděl jsem to.Ja k tem Breitlim jednou dorostu. Je pravda, ze je to samostatna, idependent firma?Já vím, že to tu někdo jednou zmínil. Říkal jsem si, že by to třeba jejich majitel mohl potvrdit, nebo vyvrátit. Kuba to nakonec potvrdil. Takže se zdá, že tě to skutečně tak. Paráda. Škoda že maj na fotkách teď toho Beckhama, Travolta se mi jevil jako vhodnější ambasador. Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Po narocnom a dlhom dni cesta domov.SBCA na Cordovane. Je to super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza898989 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Poznate nekdo, kde si ted chodim do pul tela a v sortkach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 ...Vítku, ty bych moc rád viděl innatura, neb byly ve finálním duelu s DA34. Zastav se, až pojedeš zase za rodinkou, moc rád tě uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 IMG_0768.JPG IMG_0783.JPGWillkommen! Kolem těch věžiček občas běhám.----------------------------Dnes jsem vzal do práce natáhnout Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 IMG_0768.JPG IMG_0783.JPG Ty dvě věže taky tak nějak poznávám. Mám ten pocit, že jsem v jejich okolí a pod nimi vyrostl a ztrávil hodně svého volného času během dětství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Tak jsem se dokopal k tomu, že jsem téměř po roce dal nové baterky a zase si užívám modré záře na pacifikem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Dobré ráno Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky