Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Bells: tesim se na fotky :)

Ja dneska ve vlaku a na ruce jedny z definitivních

Já zase v buse do Prahy a na ruce expy..b3c074c0c51be991f8f35b1a92771cbc.jpg Upraveno uživatelem Roubass
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Bells: tesim se na fotky :)

Ja dneska ve vlaku a na ruce jedny z definitivních

Fotky určitě budou, už mám v hlavě několik témat do svého vlákna, jen se k tomu focení musím dostat, nějak poslední dobou nestíhám. Vážně definitivní? A zrovna ty, které jsem ti nepochválil, až mě to mrzí :(

tak to gratuluju, Michale!

to přejde, neboj ;-)

Díky ti, hele nevím jestli to přejde, dnes jsem projel forum asi během 2 minut s takovým jakoby až nezájmem, nějak přes ně nevidím nic ostatního :) Ale stejně to tady mám rád, kdyby nebylo fora, tak je nemám...

Odesláno

Konecne, je to fantazie, pro nektere je to jen tuctovka, ale pro me jsou splnenym snem a jsem opravdu stastny. Budou sice potrebovat jeste nejakou tu peci, hlavne prelesteni, ale to mi na nadseni nijak neubira. Miluju je a muzu s klidem rict ze jsem zatracene spokojeny parchant :) Ma to jen jednu vadu a to, ze ted uz me nic jineho nezajima :)

Tak velká gratulace, zvlášť když vím, co ses jich nasháněl. Tak ať Tě baví co možná nejdýl :)

Odesláno

Vite, a kde je Praha? Nekdo ji ukradnul jako Karlstejn? :lol2:

Zrovna jsem se motal (objížděl jsem zácpu) někde u Říčan.

Odesláno

Šílený kolik je hodin.

Kdysi jsem je prohlížel. Ačkoli to není moje krevní skupina, musí se nechat, že funkčně jsou zajímavý. Nepopírám, že mi trvalo asi 10 vteřin, než mi došlo, jak se z toho čte čas :D.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...