Roubass Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) Bells: tesim se na fotky Ja dneska ve vlaku a na ruce jedny z definitivníchJá zase v buse do Prahy a na ruce expy.. Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem Roubass
patprom Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Dnes na kaučuku. Sice ho moc nemusím, ale občas je změna dobrá :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Tichus Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Cekani na obed. Hlad. Hlad. Hlaaaaad! Sent from my iPhone using Tapatalk
Sedlin Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 tak to gratuluju, Michale! ...Ma to jen jednu vadu a to, ze ted uz me nic jineho nezajima to přejde, neboj ;-)
enslow Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 necakal som ze Oris budem mat tak rad..velmi krasne hodinky a vyborne sa nosia a vyzeraju. Polokosela teraska a ide sa
Bells Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Bells: tesim se na fotky Ja dneska ve vlaku a na ruce jedny z definitivních Fotky určitě budou, už mám v hlavě několik témat do svého vlákna, jen se k tomu focení musím dostat, nějak poslední dobou nestíhám. Vážně definitivní? A zrovna ty, které jsem ti nepochválil, až mě to mrzí tak to gratuluju, Michale!to přejde, neboj ;-) Díky ti, hele nevím jestli to přejde, dnes jsem projel forum asi během 2 minut s takovým jakoby až nezájmem, nějak přes ně nevidím nic ostatního Ale stejně to tady mám rád, kdyby nebylo fora, tak je nemám...
warann Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Konecne, je to fantazie, pro nektere je to jen tuctovka, ale pro me jsou splnenym snem a jsem opravdu stastny. Budou sice potrebovat jeste nejakou tu peci, hlavne prelesteni, ale to mi na nadseni nijak neubira. Miluju je a muzu s klidem rict ze jsem zatracene spokojeny parchant Ma to jen jednu vadu a to, ze ted uz me nic jineho nezajima Tak velká gratulace, zvlášť když vím, co ses jich nasháněl. Tak ať Tě baví co možná nejdýl
323GT Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Pořád tyhle velké hodinky na poměrně malé ruce...
LovecK Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Ranní cesta přes Prahu.Vite, a kde je Praha? Nekdo ji ukradnul jako Karlstejn?
Hampejz Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Dnes diplomaticky 3x slazeno... Kombo od Anely a boticky ))
Vit Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Vite, a kde je Praha? Nekdo ji ukradnul jako Karlstejn? Zrovna jsem se motal (objížděl jsem zácpu) někde u Říčan.
KFL Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Šílený kolik je hodin.Kdysi jsem je prohlížel. Ačkoli to není moje krevní skupina, musí se nechat, že funkčně jsou zajímavý. Nepopírám, že mi trvalo asi 10 vteřin, než mi došlo, jak se z toho čte čas .
Doporučené příspěvky