misoo Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 co vravite na tuto kombinaciu? celkom funny, ci? pan Vodicka od Vltavy by asi suhlasil...
siwi Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 co vravite na tuto kombinaciu? celkom funny, ci? pan Vodicka od Vltavy by asi suhlasil... Barevně jsi to s tričkem poladil skvěle. Nicméně teple zelený řemen ke studené modři Hydroconquestů se mi úplně nezdá. Na fotce je sice i ta modrá spíše ve spektru teplých barev. V reálu je však jiná. Faktem na druhou stranu je, že pod mnoha úhly je spíš černá. Takže pokud se ti to líbí, není o čem... Na mém předloktí se nic zvláštního nestalo:
ave1112 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Je to krasny pocit, kdyz se sen stane skutecnostiTen pocit spokojnosti sa ani neda opisat viem ake to je:-)
misoo Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) Barevně jsi to s tričkem poladil skvěle. Nicméně teple zelený řemen ke studené modři Hydroconquestů se mi úplně nezdá. Na fotce je sice i ta modrá spíše ve spektru teplých barev. V reálu je však jiná. Faktem na druhou stranu je, že pod mnoha úhly je spíš černá. Takže pokud se ti to líbí, není o čem...jj, ta zelena neni taka zelena ako som ocakaval, na stranke vyzerala menej army-olivovo a viac pastelovo. ale ako pises, hydry vyzeraju skor cierno ako modro, takze je to nazivo podla mna celkom ok. kazdopadne patranie po spravne zelenom nato pokracuje, akonahle pride, tak tento pojde prec. zatial to beriem ako fajn ulet Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem misoo
siwi Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 jj, ta zelena neni taka zelena ako som ocakaval, na stranke vyzerala menej army-olivovo a viac pastelovo. ale ako pises, hydry vyzeraju skor cierno ako modro, takze je to nazivo podla mna celkom ok. kazdopadne patranie po spravne zelenom nato pokracuje, akonahle pride, tak tento pojde prec. zatial to beriem ako fajn ulet Ale jo, proč to nezkusit. Ono to nemusí být špatné.
patprom Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Je to nádhera! Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 (upraveno) Expy 1Moc pěkné. Krásný modrý den.Taky skvělé. Sinn a klid v dusi .Skvělé! Tenhle styl se mi líbí i u Tutimy. Dneska tu jsou samé krásně hodinky. Nomos vlnyDneska je to nářez. Super hodinky. A nosím stejně manžetové knoflíčky. Mám jen sérii těchto, ladím to s kravatou, jiný typ ani nemám. Upraveno 16. dubna 2015 uživatelem filo-boxer
stepecken Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Vyváženie bielej.. celé zlé.. reálne je skoro rovnaká ako minútová rúčka
villain83 Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 On the road....Ta luneta,respektive povrch,je stejna jako na MM300?
Vit Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Do rachoty... Pěkné Jirko, ten ont mám moc rád. Krásný modrý den. Paráda.
Kid_A Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 Pěkné Jirko, ten ont mám moc rád. Diky Vite
Doporučené příspěvky