Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

co vravite na tuto kombinaciu? celkom funny, ci? :) pan Vodicka od Vltavy by asi suhlasil... :D

Barevně jsi to s tričkem poladil skvěle. Nicméně teple zelený řemen ke studené modři Hydroconquestů se mi úplně nezdá. Na fotce je sice i ta modrá spíše ve spektru teplých barev. V reálu je však jiná. Faktem na druhou stranu je, že pod mnoha úhly je spíš černá. Takže pokud se ti to líbí, není o čem...

Na mém předloktí se nic zvláštního nestalo:

post-437-0-83011500-1429180282_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Barevně jsi to s tričkem poladil skvěle. Nicméně teple zelený řemen ke studené modři Hydroconquestů se mi úplně nezdá. Na fotce je sice i ta modrá spíše ve spektru teplých barev. V reálu je však jiná. Faktem na druhou stranu je, že pod mnoha úhly je spíš černá. Takže pokud se ti to líbí, není o čem...

jj, ta zelena neni taka zelena ako som ocakaval, na stranke vyzerala menej army-olivovo a viac pastelovo. ale ako pises, hydry vyzeraju skor cierno ako modro, takze je to nazivo podla mna celkom ok. kazdopadne patranie po spravne zelenom nato pokracuje, akonahle pride, tak tento pojde prec. zatial to beriem ako fajn ulet  :)

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

jj, ta zelena neni taka zelena ako som ocakaval, na stranke vyzerala menej army-olivovo a viac pastelovo. ale ako pises, hydry vyzeraju skor cierno ako modro, takze je to nazivo podla mna celkom ok. kazdopadne patranie po spravne zelenom nato pokracuje, akonahle pride, tak tento pojde prec. zatial to beriem ako fajn ulet  :)

Ale jo, proč to nezkusit. Ono to nemusí být špatné.

Odesláno (upraveno)

Expy 1

Moc pěkné.

Krásný modrý den.

Taky skvělé.

Sinn a klid v dusi :).

Skvělé! Tenhle styl se mi líbí i u Tutimy. Dneska tu jsou samé krásně hodinky.

Nomos vlny

Dneska je to nářez. Super hodinky. A nosím stejně manžetové knoflíčky. Mám jen sérii těchto, ladím to s kravatou, jiný typ ani nemám.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...