Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

před chvílí jsem dokončil a nasadil novej řemen, takže... "BFS" na pštrosu... ;o)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Bratři v triku :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

můj nový miláček......mám je na ruce 14 dní a nesundal jsem je, neskutečný hodinky! Nevěřil jsem tomu, ale skutečně....

ještě foto nového obchodu AD Omega na Staroměstském náměstí v Praze, obchod je v realizaci.

Odesláno

Bratři v triku :-)

přesně tak.. :clap:"jednovaječná dvojčata..."

já jsem jen zvolil "non_sewing" ..aby vynikla ta struktura..

Odesláno (upraveno)

dneska tohle..po úklidu jsem je našel na dně šuplíku (ještě ze studentských let), nechal do nich dát novou baterku a mám další hodinky do nepohody a na všechnoPosted Image Pamatuji si, že když jsem je kupoval, měl jsem z nich obrovskou radost..a teď mi budou sloužit znovu.

foto na ruce a hlavně super iluminator auto light switch Posted Image

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Přiznám se rovnou, že ty hodinky mi nic neříkají. Ale hrozně mě těší, že je tady mezi námi konečně nějaký echt nefalšovaný autobusák :clap:

Ahojda, ty taky busak obecny? A kde, ze jsem tak smely? Ja CSAD Liberec a byvalej polda k tomu, ale pred tim taky busak na Praha 101Klicov do r. 1992.
Odesláno

Ahojda, ty taky busak obecny? A kde, ze jsem tak smely? Ja CSAD Liberec a byvalej polda k tomu, ale pred tim taky busak na Praha 101Klicov do r. 1992.

Máš SZ :)
Odesláno (upraveno)

Trasery do nepohody :thumbsup_anim:

MM a zasněžené valachy

Hodně dobré fotky ....

Tome, žádný ručník do ringu, jen foť dál ... Jenom mám o Tebe strach, minule ta fotka z cesty Ova - Opava v tom levém pruhu, to jsem vždycky rád, že jedu, natož fotit .... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem lukin_ova
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...