MutraBG Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Zima došla i k nám.. Takže první zimní den a to nejen astronomický!
zrno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 před chvílí jsem dokončil a nasadil novej řemen, takže... "BFS" na pštrosu... ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bratři v triku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodik Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 můj nový miláček......mám je na ruce 14 dní a nesundal jsem je, neskutečný hodinky! Nevěřil jsem tomu, ale skutečně.... ještě foto nového obchodu AD Omega na Staroměstském náměstí v Praze, obchod je v realizaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spinach Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Bratři v triku :-) přesně tak.. "jednovaječná dvojčata..." já jsem jen zvolil "non_sewing" ..aby vynikla ta struktura..
Foundryman Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Včera, dnes a furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Foundryman
panedge Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Dnes mám chuť na modrou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zrno Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Samurai a samurai strap :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jdx Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) No co asi ... viz chlubírna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem jdx
Gustaf Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) dneska tohle..po úklidu jsem je našel na dně šuplíku (ještě ze studentských let), nechal do nich dát novou baterku a mám další hodinky do nepohody a na všechno Pamatuji si, že když jsem je kupoval, měl jsem z nich obrovskou radost..a teď mi budou sloužit znovu. foto na ruce a hlavně super iluminator auto light switch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Gustaf
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Přiznám se rovnou, že ty hodinky mi nic neříkají. Ale hrozně mě těší, že je tady mezi námi konečně nějaký echt nefalšovaný autobusák Ahojda, ty taky busak obecny? A kde, ze jsem tak smely? Ja CSAD Liberec a byvalej polda k tomu, ale pred tim taky busak na Praha 101Klicov do r. 1992.
Jay Doll Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Ahojda, ty taky busak obecny? A kde, ze jsem tak smely? Ja CSAD Liberec a byvalej polda k tomu, ale pred tim taky busak na Praha 101Klicov do r. 1992. Máš SZ
Ohm-Aztec Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Tak jsem to spočítal! Za jeden rok sem do tohoto vlákna přibylo 310 stránek! A jinak Orlíci... Edit: pravopis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem Ohm-Aztec
sect Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Trasery do nepohody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
enGiN Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Jako obvykle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 MM a zasněžené valachy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Včera, dnes a furt Peknej kousek, gratulace! A na ten sraz nekdy zas vazne prijd .
Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Doma na mě čekal ve schránce patriot NATO. Hned jsem ho nasadil a udělal si čekání na dva díky tahu objednané v Altru mnohem příjemnější.
lukin_ova Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 (upraveno) Trasery do nepohody Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. MM a zasněžené valachy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodně dobré fotky .... Tome, žádný ručník do ringu, jen foť dál ... Jenom mám o Tebe strach, minule ta fotka z cesty Ova - Opava v tom levém pruhu, to jsem vždycky rád, že jedu, natož fotit .... Upraveno 22. prosince 2011 uživatelem lukin_ova
Doporučené příspěvky