siwi Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 No nic, pomalu to zabalím. Všem vám do nového roku přeji jen to nejlepší a hlavně pevné zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 jsem to nestihl ... PF 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Přeji všem na fóru všechno nejlepší do nového roku a za sebe jsem rád, že jsem konec roku opět přestál v pohodě a ne jako kdysi, že jsem končil v dvojbloku .I když první kuk na fotku a říkám si, ty voe, moc si nepil, ale je faktotum, že tady ti chybí 2 ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 vsem dobre ranko v novem roce odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Koukám,že mé letité tooly přežily Silvestra bez šrámů .Venku -5°C,takže novoroční pohoda.Ještě to chce česnečku na srovnání, a bude vše O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Krasny pocasi na prochazku...s omegama to zvladnem v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jen jsem díky debilnímu chytrému telefonu nestihl přesnou půlnoc, neboť reklamoval nějakou chytrou chybu.sekunda navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 (upraveno) Skvely rok vam vsem kolegove.... Upraveno 1. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 nééé měl jsem včera mítink s jedním chronomagorem jako já, tak jsme poseděli na kávou a probrali jsme značky Glycine, Sinn a Damaska.... Musím ale zase říct, že to bylo inspirativní do dalších bojů s chronobundusem.... Díky, mám je rád. Nějaká nová akvizice? To je všechno tvoje? Moc pěkné Karle, kdyby měl Darth Vader moonwatche, byly by to tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Uspesny rok vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Pohodový rok 2017 všem chronomáčům i jejich rodinám ( více fotek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=1836216 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jestli jak dnes, tak po celý rok, tak asi zůstanu u quartzu Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Novoroční procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Krasný Nový rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 (upraveno) jsem to nestihl ... PF 2017 Napadá mě jeden důvod proč ..Dobrá fotka! -------------------------------------------------------- Hrajeme si V - konec Upraveno 1. ledna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Novoroční pozdrav z cest..PF 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jestli jak dnes, tak po celý rok, tak asi zůstanu u quartzu IMG_20170101_133555.jpg Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk rychlej novorocni kauf?tak to ma byt:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 PF 2017.1.1. mé 1. omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jak na Nový rok, tak po celý rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky