CEGY Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Zrodila se nová láska... Já nad nima chvíli váhal, ale zařek jsem se, že nebudu kupovat hodinky, co jsem už měl. Teda asi krom rolád, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Ucim se je mit rad, ale uz je to tezky.Proč se trápíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Já nad nima chvíli váhal, ale zařek jsem se, že nebudu kupovat hodinky, co jsem už měl. Teda asi krom rolád, no..Tydlety novoroční předsevzetí jsou pěkně na houno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Tydlety novoroční předsevzetí jsou pěkně na houno :-)Já vím, ale musím být na sebe tvrdý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Já vím, ale musím být na sebe tvrdý..Tak tvrďák ty seš :-D A proč tak přísná dieta? Vymykalo se ti to z rukou? Já si dám pauzu s Rolex... Snad dost dlouhou... Tyhle Marky mě berou už dlouho a když sem je dal na ruku... Zapadlo to jak puzzle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 V kolóne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Zrodila se nová láska... _1240006.JPG _1240011.JPG A i s řemenama se zřejmě vyblbnu... Nemůžu se dočkat, až si udělám čas na focení... Sent from my iPhone using Tapatalk IWC Mark je moje nesplněná láska.....líbí se mi šestnáctky i sedmnáctky v limitce malého prince...jednou si je pořídím, teď jsem řešil spoustu jiných věcí...:-(. Gratuluji, užívej. Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 pracovni otloukanky :-) antireflex v akci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Zložené po práci... veď je už aj dosť hodín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Deti doma rvou hlady a ja jdu teprve z prace. Navic ani metro poradne nejede. A zrusili mi sluzebku do Rima a do Bostonu. Z minuty na minutu. A celkove to bylo dost na prd utery. Jesteze mam Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Abstinenčné príznaky Chronobundusu sa nedostavujú. Je to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Dobré ráno...dneska v práci za slušňáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Po dlouhé době Fossil.Původně na kůži (Bund watch strap - jak se to řekne česky? ), ale myslím, že jim výrazně sluší ZULU strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Tak tvrďák ty seš :-D A proč tak přísná dieta? Vymykalo se ti to z rukou? Já si dám pauzu s Rolex... Snad dost dlouhou... Tyhle Marky mě berou už dlouho a když sem je dal na ruku... Zapadlo to jak puzzle.Posledni dobou preslapuju na miste. Uz me nenapada co by. A taky jsem linej neco kupvat a pak to prodavat. Coz je asi dobre. Spis premejslim, co by bylo casem takove to finale a bohuzel me napada zase jenom rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Pekny den prajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 po mesici sledovani a nocnim odkladani na dynko cini odchylka 0 sekund :-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Deti doma rvou hlady a ja jdu teprve z prace. Navic ani metro poradne nejede. A zrusili mi sluzebku do Rima a do Bostonu. Z minuty na minutu. A celkove to bylo dost na prd utery. Jesteze mam Seiko hlavu vzhuru! Chce to koupit nejakej novej kus:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 po mesici sledovani a nocnim odkladani na dynko cini odchylka 0 sekund :-) odeslano z eteru na tom natu su to spravne toolwatche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 V pohode se vlezou do kosile...stale jsem nezacal hledat chyby...to je nejaky divny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 SUB kancl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky