Nicolas02 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Hurá k vodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Skoro zapomenuté a opět vytažené z trezoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 U vody a Géčka sem dal ženě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Čekání na svatebčany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Popolední relax a starý dobrý PO na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 To jsou starý, dobrý PO v goldu? Nebo se mi to zdá lomem světla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Nezda se ti to. Jsou to 2500 ve fullgoldu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Děkuji, těch moc nebude, máš to pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ale jo, už rostou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) Si je, Honzo, teda natáhni .-)(Jinak jsem rád, že je pořád máš a že je na fóru občas ukážeš, pamatuju se, jak jsem je kdysi v Jablonci na srazu obdivoval, kolik je to let?)petrTo natahovani jsme tu uz pred casem probirali. Neni treba. Staci vyndat z hodinkovnice, zavrtet, nastavit a dat na ruku. Zbytek uz zmakne samonatah, kterej maj u GP zmaknutej paradne. Jsme uz skoro hodku doma, takze lezely bez pohybu a presto plnej. Let to bude hodne, videli jsme se po nasem navratu z BLX v roce 2010. A hodinky jsou to definitivni, pac jsem je uz jednou prodal a po case koupil zpet. No a rika se, ze dvakrat udela stejnou chybu jen blbec, coz jak pevne doufam nejsem Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Přezuto na kožku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 V Plzni se s tim neserou... Jesteze to aspon muzu prokladat kofolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Nazdraví Ondro, já na rodinné oslavě slavnostní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 @m3maniac Nazdravi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 (upraveno) Nazdraví Ondro, já na rodinné oslavě slavnostní :-) Pěkně, to vypadá na na zlatou svatbu. --------------------------------------------------------------- Já pořád polárky. Upraveno 26. srpna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Stále Phantomy a stále dělají radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Pěkně, to vypadá na na zlatou svatbu. --------------------------------------------------------------- Já pořád polárky.Nene, švagr, švagrová a tchýně maj narozky :-) a je třeba je sem tam provětrat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 GéeS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Biatec Team at the Siaf Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Příjemně strávená sobota na střelnici. Jenom kdyby nebylo to vedro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky