Povidláček Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Cestou z kurzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 ale ale, pěkný náhrada za ty "dojebaný"?Tak nejak, otazka je, na jak dlouho:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tak nejak, otazka je, na jak dlouho:-) to je jako ptát se ženské na věk, to se přece nedělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Co je to za model? Vypadaj moc dobře, to je nějaká modifikace nebo jsou takhle v základu.Je to speciální edice - takhle je dělá přímo Meranom. Matná luneta, plastické indexy, dýnko s potápěčem - Amphibian SE 020B35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Cely den :-)To jsou ty Trilogy?Mně se strasně líbí Railmaster, ale to bych musel prodat min. Expy a Ananty, což se nezdá být rozumné Jsou parádní... Já momentálně Sinn, pořád na bund - divné, ale pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 To wolfesh: Ano to su tie Limited Edition z trilogy, ale nie box set 557 ale zo samostatnrj edicie 3557 kusov. Okrem mojich som zatial videl jedny v predajnej sekcii tu na chronomagu. Su super, velkost mi vyhovuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Cesta na MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 to je jako ptát se ženské na věk, to se přece nedělá Tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 To jsou ty Trilogy?Mně se strasně líbí Railmaster, ale to bych musel prodat min. Expy a Ananty, což se nezdá být rozumné Jsou parádní... Já momentálně Sinn, pořád na bund - divné, ale pohodlné. Super budiky! Nejsou to ty, po kterych se shanel Kid_A, ze je nekomu pujcil v hospode? Byls to ty, Kide, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Nuda v Brně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Alpiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 teplo a chlast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Lumi nic moc, ale pro Bauhaus oblekovky ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 teplo a chlast...slint slint slint slint slint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 m?ny Odoslané z Lenovo TB3-X70F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Žena rozdělila úkoly a na mne zbyl dřez. Ale mužu si přintom koukat na ruku. Další volba byla pohádky dětem nebo odnos odpadků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Jo a foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Mala nemecka vodotesna hodinka.Ty jsou výborný. Ani jsem netušil, že tu na fóru nějaký jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Ty jsou výborný. Ani jsem netušil, že tu na fóru nějaký jsou.Diky, vedel jsem par roku o dvou kusech, tohle je jeden z nich, ty druhy ma jeden mlcoch:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tož dobrý to je, ať není nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky