AndyAaron Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Jet lag je svine. Zeovna s tim taky bojuju.@Harwey jeste ti dluzim odpoved. Vice info bude v mem vlakne jiz brzy. Stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Andy: nějakej osvědčenej lék? Už to trvá druhý den... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Je to jak rymecka. Lecena 7 dni, nelecena tyden Dej tomu holt cas. Mi to trva vzdycky tak pet dni. Kdyz jedu z Evropy na zapad, tak jsem uplne v haji. Kdyz se vracim zpet do Evropy, tak v noci v letadle nespim, dolet do Evropy je rano nebo v prubehu dne, tak se snazim vydrzet do vecera co nejdyl, aspon do desiti, idealne pulnoc. Pak jdes spat a rano se probudis uz relativne ok. Ale taky to nefunguje vzdycky. Dobre je do toho zamichat trosku alkoholu, ale ne moc. Jedno pivo, sklenicku vina nebo panak. Jak to prezenes, tak je to zas na prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Jak vidno, modrou mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Zkousel jsem to ale tomu AR spolecne se sunburst cifrem jsem nedokazal uspesne vzdorovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Co je to za tah, origo, aftermarket, noname, neorigo, greymarket... ?noname dilky tahu, koncovky a spona z puvodniho origo, docasne reseni, muj origo vytahanej pofici ve stredu na kuru do Osla za 200 dolcu (https://www.klokkeland.no/rolex-band-repair/).chtel jsem se do toho pustit sam, ale uznal jsem, ze to radeji necham profikum z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 IWCNádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Rozpalujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Když je v Brnisku bouračka, musí všeci řepáci ve třech volných pruzích v protisměru zpomalit na rychlost chůze, aby si stihli za volantem vycvaknout selfíčko s černýma pytlema a úlovkem se pochlubit cukrbergovi ...800 metrů za 20 minut, to máme 2,4 kilometry za hodinu - není nad sluneční hodinky z logárem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Když je v Brnisku bouračka, musí všeci řepáci ve třech volných pruzích v protisměru zpomalit na rychlost chůze, aby si stihli za volantem vycvaknout selfíčko s černýma pytlema a úlovkem se pochlubit cukrbergovi Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 b1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Co nebo kdo to je cukrberg? Tohle slovo slysim poprve.Jinak, radku pekny seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Co nebo kdo to je cukrberg? Tohle slovo slysim poprve.Jinak, radku pekny seika.Facebook... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Co nebo kdo to je cukrberg? Tohle slovo slysim poprve.Jinak, radku pekny seika.Mark Zuckerberg, zakladatel Facebooku, jehoz jmeno citi nekteri potrebu komolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Aha, toho samo ze znam, ale nespojil jsem si to. Diky a omlouvam se za pleveleni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Aquaracer na Fluco racing.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Během ranni vyjížďky na kole mě přepadla žízeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky