eklektik Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Krása kde prosím seženu ty nástěnné? Koupil jsem na ebay od jednoho Němce, ale měl jen dva kusy. Hned byly pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Tvl, to je lev, ne?Lev ne.Lvice.A hardlex nepoškrábe.Mám tam safír.A kromě toho bylo mezi námi ještě sklo. Upraveno 2. července 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Koupil jsem na ebay od jednoho Němce, ale měl jen dva kusy. Hned byly pryč...Nedivím se že hned byly fuč ale intak děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 První mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 První mobilovka.Vítej f klubu! já dnes paštiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Vítej f klubu! já dnes paštiky...SD mi hrabou už dlouho, budu muset pořešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Vítej f klubu! já dnes paštiky...Diky, do těch jsem ještě nedorostl Upraveno 2. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Dokusan: gratulace, pěkně do toho šlapeš ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Díky, už brzdim a začne letní vyprodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Díky, už brzdim a začne letní vyprodej.Ty wole, dneska jsi sotva v polovině dne a máš tu na ruce třetí hodinky , ty seš fakt pacient . Ale k poslednímu kousku gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Jo, dnes si připadám trochu divné. Ale to bude tema Expama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 @Dokusan Gratulace! Jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzi. A ted to nemyslim nijak zle. Taky se nebojis to protacet, ale me ty nove expy nejak nechytly tak, jak jsem cekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Colty a juniorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 @Dokusan Gratulace! Jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzi. A ted to nemyslim nijak zle. Taky se nebojis to protacet, ale me ty nove expy nejak nechytly tak, jak jsem cekal.Expy rozhodne neplánují otočit, dlouho jsem je chtěl a jsem spokojenej. Točil jsem vždy hodinky za 10-15 tisíc, tohle je úplně o něčem jiném Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Expy rozhodne neplánují otočit, dlouho jsem je chtěl a jsem spokojenej. Točil jsem vždy hodinky za 10-15 tisíc, tohle je úplně o něčem jinémTohle jsem si rikal u exp II a ted kazdej vecer brecim, jakej jsem wul.Kazdopadne drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Jak říkal jedem místní Chronomág ?Rolexky neprodávám? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Dokusane, ja kdyz jsem je bral, tak jsem taky nemyslel, ze bych je do mesice prodaval. A ejhle, stalo se. Jak jsem psal, s tim, ze hodinky tocis, jsem to nemyslel spatne, ba naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Však já tobtak neberu... mám ty hodinky rad a jelikož jsem ještě hodinkovy začátečník, musím si je holt osahat. Expy považuji za náznak hodinkove dospělosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Chrastítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Včera, dnes a zítra. Jen ten datum bych měl opravit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky