Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

spis fakt ze to delas dalkove!

Co ti budu povídat, je to masakr a nešetří nás. Zvlášť na dílnách, berou, že máme výrazně míň praxe... cca dva dny dílen za měsíc, ale výsledky chtějí stejné jako od "deňáků". Teď v sobotu jsem rozebíral, čistil a seřizoval pendlovky.... masakr, nemít v telefonu foťák tak to neposkládám zpět :-) a ve zbývajícím čase jsem si vsadil zub do uzavřeného pérovníků - kolíčkovou metodou, vyvrtat dvě dírky, vsadit vypilované kolíčky a jehlovým a klenovacím pilníkem doladit...

Na druhou stranu, k mojí práci u HZS je to příjemná oddychovka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznám se, že v tomhle upršeném počasí se mi stoleté výročí do ulic jít slavit nechce. Tak alespoň pokračuji v PRIMa vikendu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Co ti budu povídat, je to masakr a nešetří nás. Zvlášť na dílnách, berou, že máme výrazně míň praxe... cca dva dny dílen za měsíc, ale výsledky chtějí stejné jako od "deňáků". Teď v sobotu jsem rozebíral, čistil a seřizoval pendlovky.... masakr, nemít v telefonu foťák tak to neposkládám zpět :-) a ve zbývajícím čase jsem si vsadil zub do uzavřeného pérovníků - kolíčkovou metodou, vyvrtat dvě dírky, vsadit vypilované kolíčky a jehlovým a klenovacím pilníkem doladit...

Na druhou stranu, k mojí práci u HZS je to příjemná oddychovka :-)

Jak píšeš, je to masakr. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Delawer: velká poklona, já dnes sváteční trikoloru.

Paráda, je vidět, že jsi to nepodcenil, já chtěl nahodit trikoloru, ale na tyhle ji nedám.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

tak na chvilku české hodinky s vojenským motivem

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...