Argon Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 spis fakt ze to delas dalkove! Co ti budu povídat, je to masakr a nešetří nás. Zvlášť na dílnách, berou, že máme výrazně míň praxe... cca dva dny dílen za měsíc, ale výsledky chtějí stejné jako od "deňáků". Teď v sobotu jsem rozebíral, čistil a seřizoval pendlovky.... masakr, nemít v telefonu foťák tak to neposkládám zpět :-) a ve zbývajícím čase jsem si vsadil zub do uzavřeného pérovníků - kolíčkovou metodou, vyvrtat dvě dírky, vsadit vypilované kolíčky a jehlovým a klenovacím pilníkem doladit... Na druhou stranu, k mojí práci u HZS je to příjemná oddychovka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Poklona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 rychle si to oprav nebo zas místním češtinářům uděláš velkou radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Delawer: velká poklona, já dnes sváteční trikoloru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Cheat day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Delawer: velká poklona, já dnes sváteční trikoloru.Tak ty jsou epesní. U mě dnes svátečně, ale potápkově, trikolora nesmí chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Přiznám se, že v tomhle upršeném počasí se mi stoleté výročí do ulic jít slavit nechce. Tak alespoň pokračuji v PRIMa vikendu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Co ti budu povídat, je to masakr a nešetří nás. Zvlášť na dílnách, berou, že máme výrazně míň praxe... cca dva dny dílen za měsíc, ale výsledky chtějí stejné jako od "deňáků". Teď v sobotu jsem rozebíral, čistil a seřizoval pendlovky.... masakr, nemít v telefonu foťák tak to neposkládám zpět :-) a ve zbývajícím čase jsem si vsadil zub do uzavřeného pérovníků - kolíčkovou metodou, vyvrtat dvě dírky, vsadit vypilované kolíčky a jehlovým a klenovacím pilníkem doladit... Na druhou stranu, k mojí práci u HZS je to příjemná oddychovka :-)Jak píšeš, je to masakr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Sváteční Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Delawer: velká poklona, já dnes sváteční trikoloru. Paráda, je vidět, že jsi to nepodcenil, já chtěl nahodit trikoloru, ale na tyhle ji nedám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. října 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Co dnes jiného...CZECHOSLOVAKIA na cifru je přece dnes povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Dneska docela kosa venku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Diky, tak na chvíli i něco československého. A fantastický štrůdlík od mé drahé :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Pořád leje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 100 let republiky, volba je jasná! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Jak píšeš, je to masakr. sakra, mas muj respekt:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Dnes české hodinky a česká auta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 ty woe to je stalinovo auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Diky, tak na chvíli i něco československého. A fantastický štrůdlík od mé drahé :-)Krasnej porcelan :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 tak na chvilku české hodinky s vojenským motivem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky