sodekcz Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 YPO: než jsi dal ten obrázek, CEGY to s tím kolem docela trefil
mAra_ Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Ten zenith je poslední dobou vůbec nějaký dobrý...
wolfesh Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Dnes Sinn Artis na sněhu Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem wolfesh
bobi Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Taky nám tu padá ... a musel jsem maličko domluvit datumovce
Vit Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 (upraveno) Super tajné :-) Cenově dostupná komplikace od Zenithu.... Nemůžeš aspoň naznačit? ------------------------------------------------------ Já WCéčka Upraveno 1. prosince 2018 uživatelem Vit
LovecK Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 YPO: než jsi dal ten obrázek, CEGY to s tím kolem docela trefil a to eště neviděl range rover zenity Desny hodinky. Cifr vypada jak kolo z octavky. Uz nevis coby, ze?Vy 3 jste pochopili účel, s těma Zenithama budu jezdit autem, v zimě, jdou mi k zimním kolům a titan nestudí. A není to ochcáfka ani Range. Ať nejsem OT tak dneska Doxa, se jede na bazén.
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Vy 3 jste pochopili účel, s těma Zenithama budu jezdit autem, v zimě, jdou mi k zimním kolům a titan nestudí. A není to ochcáfka ani Range. Ať nejsem OT tak dneska Doxa, se jede na bazén.K., super výběr! Kup je na náramku, guma s překlápkou je drahá, jako prase, nevím jestli to víš, ale je to násobně horší než OR s překlápěčkou na Béčka a ta guma je taková jemná, skoro, jak na dětských hodinkách. Já dnes jednoručky v plné polní.
Radik Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Pořád stejně - mimochodem dneska jsem ocenil, že to jsou noudejty a nemusím s tím tudíž kvrdlat
Axel Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Zkouska tahu, jeste je ale potreba doladit koncovky.. Hezkou sobotu vsem! ps: datum a cas vcerejsi..
Doporučené příspěvky