Vit Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2019 Ne, tohle bylo jen semifinále ve formě zkoušek a zakončení třetího ročníku se získáním osvědčení o rekvalifikaci. Ta pravá bitva o výuční list vypukne v červnu. Je to tak. Po škole se mi uvolní cca polovina víkendů. Pak můžeme vymýšlet nějaké srandy, teď ještě ne. Gratuluju a držím palce ke zdárnému postupu do dalšího levelu. --------------------------------------------------- Já Lum Tec B19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2019 Že už i má žena si bude fotit wristshoty, to jsem nečekal. skvela prace!!!
Gustaf Odesláno 28. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2019 dneska při sledování ČP MTB.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
John_Lenon Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Máš je nádherné Jirko Díky. Vtipný je, že jsou to "nedělní" hodinky. Díky tý super rolex oceli je mi líto tahat je jen tak, takže je nosim jenom ve volnym čase. Kupoval jsem je ke košili a ve finále je nosim prakticky jen ke flanelkám. Na kancldiving mám moony.
John_Lenon Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 (upraveno) dabl Upraveno 29. dubna 2019 uživatelem John_Lenon
John_Lenon Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Viz. Tohle. Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk
tikzot Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 To je Jirko klasika, presne jak rikas, clovek to poridi jako daily watch a pak to vezme je svatecne, kdyz vi, ze moc nebude hejbat rukama a sance s tim nekde jebnout je mensi;-) proto sem poridil keramiku, tam sem v klidu se svejma rychlejma pohybama, ale kdyz je trefim, tak to psk budou vejpůl a bude to velký špatný;-)Jinak jak DJ, tak moony mas krasny!
quest987 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Pořád teorie... Co to šprtáš?Elektrotechnika?
MíraMíra Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Nejdou z ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 krátká pauza Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Opět baterky. Zatím naměřeno -6s/měsíc .....na 40 let slušné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Jak jsem viděl ráno meteoradar, bylo jasný, že dneska budu kancelářská krysa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cuborg Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Oranžády dostaly novej strap Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JMK Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Dnes Prahou v MHD společně s přesnými a pohodlnými Longines Master Collection. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 Pokouším se jim porozumět,ale nějak mi to vázne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 už byl nejvyšší čas je zase provětrat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bizzydko Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2019 senior1949 said:Pokouším se jim porozumět,ale nějak mi to vázne.su super, daj tomu čas.
Doporučené příspěvky