emef Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Když přišly první BB s červenou lunetou, strašně jsem je chtěl. Akorát jsem na ně neměl prachy. A za etu mi to přišlo fakt dost. A hlavně když jsem si je dal na ruku, tak byly vobrovský.Když pak přišly BB s inhausem, úplně jsem zajásal. Bohužel jsem na ně pořád neměl prachy a byly ještě větší. No a pak loni tohle. Rok jsem to nechával v hlavě uzrát, až jsem do toho prásknul a dal si to po fakt dlouhý době pěkně vod novejch. S kávičkou i sundaváním fólií. Rolex chudých, šťasten jsem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května 2019 uživatelem emef
lordsoft Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Když přišly první BB s červenou lunetou, strašně jsem je chtěl. Akorát jsem na ně neměl prachy. A za etu mi to přišlo fakt dost. A hlavně když jsem si je dal na ruku, tak byly vobrovský.Když pak přišly BB s inhausem, úplně jsem zajásal. Bohužel jsem na ně pořád neměl prachy a byly ještě větší. No a pak loni tohle. Rok jsem to nechával v hlavě uzrát, až jsem do toho prásknul a dal si to po fakt dlouhý době pěkně vod novejch. S kávičkou i sundaváním fólií. Rolex chudých, šťasten jsem. Gratuliren, kolego! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) emef, on 01 Kvě 2019 - 12:12, said:Rolex chudých, šťasten jsem. Tak to gratulace a spokojenost! A bacha, před lety se na mne za slova Rolex chudých snesl snad i hněv bohů , ale Tobě to projde, když jsi tak šťastnej, což Ti přeju. Upraveno 1. května 2019 uživatelem Daemonultimate
siwi Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Když přišly první BB s červenou lunetou, ... Takovýhle příběhy tady čtu moc rád. Gratuluju a užívej si ten pocit úplně nových hodinek
KRWISTY Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Souhlasím s ATOMEM. Humberta v nerezu jsou na tenké zápěstí super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Gaučofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Svatek-takze cas na blbiny...se priznam,ze jsem dokonce zvazoval variantu,ze ty maly bily dječka (predchozi muj pispevek) prodam...ale byla by to velika (teda malinka-precijen 36mm no...) chyba...posledni dobou se na to vzdycky vyspim a prejde me to...ze bych se pomalivku usazoval? No uvidime Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Nejcennější židle a hodinky co mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. května 2019 uživatelem Jeronimo
(z)denny Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Hurá do průvodu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Volantovka s beránkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 A je po ní... tak zas za rook;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Tudory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wolfesh Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Odesláno 1. května 2019 Dneska malé tooly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky