emef Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Když přišly první BB s červenou lunetou, strašně jsem je chtěl. Akorát jsem na ně neměl prachy. A za etu mi to přišlo fakt dost. A hlavně když jsem si je dal na ruku, tak byly vobrovský.Když pak přišly BB s inhausem, úplně jsem zajásal. Bohužel jsem na ně pořád neměl prachy a byly ještě větší. No a pak loni tohle. Rok jsem to nechával v hlavě uzrát, až jsem do toho prásknul a dal si to po fakt dlouhý době pěkně vod novejch. S kávičkou i sundaváním fólií. Rolex chudých, šťasten jsem. Upraveno 1. května 2019 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Když přišly první BB s červenou lunetou, strašně jsem je chtěl. Akorát jsem na ně neměl prachy. A za etu mi to přišlo fakt dost. A hlavně když jsem si je dal na ruku, tak byly vobrovský.Když pak přišly BB s inhausem, úplně jsem zajásal. Bohužel jsem na ně pořád neměl prachy a byly ještě větší. No a pak loni tohle. Rok jsem to nechával v hlavě uzrát, až jsem do toho prásknul a dal si to po fakt dlouhý době pěkně vod novejch. S kávičkou i sundaváním fólií. Rolex chudých, šťasten jsem. Gratuliren, kolego! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) emef, on 01 Kvě 2019 - 12:12, said:Rolex chudých, šťasten jsem. Tak to gratulace a spokojenost! A bacha, před lety se na mne za slova Rolex chudých snesl snad i hněv bohů , ale Tobě to projde, když jsi tak šťastnej, což Ti přeju. Upraveno 1. května 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Když přišly první BB s červenou lunetou, ... Takovýhle příběhy tady čtu moc rád. Gratuluju a užívej si ten pocit úplně nových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Souhlasím s ATOMEM. Humberta v nerezu jsou na tenké zápěstí super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Gaučofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Svatek-takze cas na blbiny...se priznam,ze jsem dokonce zvazoval variantu,ze ty maly bily dječka (predchozi muj pispevek) prodam...ale byla by to velika (teda malinka-precijen 36mm no...) chyba...posledni dobou se na to vzdycky vyspim a prejde me to...ze bych se pomalivku usazoval? No uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Furt mi tam ten kyklop chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Nejcennější židle a hodinky co mám Upraveno 1. května 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Hurá do průvodu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Volantovka s beránkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 A je po ní... tak zas za rook;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Tudory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Popelníček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Dneska malé tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Popelníček...Kdepak to je prosim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky