Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Když přišly první BB s červenou lunetou, strašně jsem je chtěl. Akorát jsem na ně neměl prachy. A za etu mi to přišlo fakt dost. A hlavně když jsem si je dal na ruku, tak byly vobrovský.

Když pak přišly BB s inhausem, úplně jsem zajásal. Bohužel jsem na ně pořád neměl prachy a byly ještě větší. :D

No a pak loni tohle. Rok jsem to nechával v hlavě uzrát, až jsem do toho prásknul a dal si to po fakt dlouhý době pěkně vod novejch. S kávičkou i sundaváním fólií. Rolex chudých, šťasten jsem. :)

post-14836-0-85437800-1556705382_thumb.jpg

Upraveno uživatelem emef
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Když přišly první BB s červenou lunetou, strašně jsem je chtěl. Akorát jsem na ně neměl prachy. A za etu mi to přišlo fakt dost. A hlavně když jsem si je dal na ruku, tak byly vobrovský.

Když pak přišly BB s inhausem, úplně jsem zajásal. Bohužel jsem na ně pořád neměl prachy a byly ještě větší. :D

No a pak loni tohle. Rok jsem to nechával v hlavě uzrát, až jsem do toho prásknul a dal si to po fakt dlouhý době pěkně vod novejch. S kávičkou i sundaváním fólií. Rolex chudých, šťasten jsem. :)

Gratuliren, kolego!  :thumbsup_anim:

post-16988-0-52920900-1556705939_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

emef, on 01 Kvě 2019 - 12:12, said:

Rolex chudých, šťasten jsem. :)

Tak to gratulace a spokojenost! A bacha, před lety se na mne za slova Rolex chudých snesl snad i hněv bohů :), ale Tobě to projde, když jsi tak šťastnej, což Ti přeju.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Svatek-takze cas na blbiny...se priznam,ze jsem dokonce zvazoval variantu,ze ty maly bily dječka (predchozi muj pispevek) prodam...ale byla by to velika (teda malinka-precijen 36mm no...) chyba...posledni dobou se na to vzdycky vyspim a prejde me to...ze bych se pomalivku usazoval? ;)

No uvidime :)

post-2098-0-49803800-1556713328_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...