Gustaf Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Anadigy... I po 20 letech makaji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Další socka. Poslední dobou si hraju s myšlenkou kompletně obměnit hodinkový portfolio.
warann Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Po servisu se z ruky skoro nedostanou.Hele a jak to teda řeší? Sledoval jsem to sotva na půl voka, takže jsem mimo. Jako opravou nebo jsem někde zahlídl info o výměně strojku? Jinak jsou dobrý, až na tu fotku teda, ale to říkám jen tak z koloritu. Ostatně já fotím taky úplně na houno.
snake Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Hele a jak to teda řeší? Sledoval jsem to sotva na půl voka, takže jsem mimo. Jako opravou nebo jsem někde zahlídl info o výměně strojku? Jinak jsou dobrý, až na tu fotku teda, ale to říkám jen tak z koloritu. Ostatně já fotím taky úplně na houno.Ty jo-sorry ze Vam do toho kecam,ale tohle je na Kuncaka jako top-podle me supr fotka
kuncák7 Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Hele a jak to teda řeší? Sledoval jsem to sotva na půl voka, takže jsem mimo. Jako opravou nebo jsem někde zahlídl info o výměně strojku? Jinak jsou dobrý, až na tu fotku teda, ale to říkám jen tak z koloritu. Ostatně já fotím taky úplně na houno.Řeší se to výměnou celého strojku. A díky, s těma fotkama se snažím. Nechci tu bejt za otloukanka nastalo.
warann Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Řeší se to výměnou celého strojku.A díky, s těma fotkama se snažím. Nechci tu bejt za otloukanka nastalo.Tak to je fajn a solidní řešení.
bobi Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 Hockey ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. á 6:3 yes
cuborg Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Odesláno 16. května 2019 HupsSedí ti perfektně, velikost je jak na tebe dělaná
Filip.J Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Pod zmoklou sakurouElektrický strojek tiše tikáBezúdržbovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vortex-Tempus Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Dobre rano... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Zacinam vymejslet-klepnete me nekdo pres prsty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Úspěšný den dámy a pánové! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 Hurá do terénu, konečně to vypadá na trochu slušnější počasí. Mimochodem Jeníčku, krom toho, že máš supr hodinky, máš i supr klávesnici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 pilotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
huhu4d Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Odesláno 17. května 2019 sla017 Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Doporučené příspěvky