Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

ty černé gseika jsou parádní

Súhlasím, púzdro (hlavne jeho prechod k nožičkam) je jedno z najkrajších aké som na hodinkách videl. Ciferník je skutočne čierny, žiadna šedá, a to ani na slnku, ani pod uhlom. Servisovatelna antimagneticka baterka je tiež celkom rarita. Pre mna osobne je v nich viac hodinárskeho umenia než v niektorých automatoch.

Odesláno

Ty Orisy se ti moc povedly, Míro.

Miluju zahájení dne v kavárně:2b8fd29ee7dbfdfb3326440c35a77de3.jpg

Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk

Mou zásluhou to úplně není, ale povedený jsou. :D

Dík.

Jen na chvíli, ale asi možná je po čase na prázdniny zase opráším :)

attachicon.gifDSCN1603.JPG

Jsou náhodou fajn, rád je tady zas po čase vidím. :)
Odesláno

Ve stínu si hrajou na černý, ale na sluníčku... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tohle jsou neuveritelne vyvazeny hodinky, moc se mi libi! Moc!

Ďakujem, mne tiež! Mal som na ruke aj s bledym cifrom a tiež paráda. 39 priemer mi u GS sedi najlepšie, 37 pôsobia menším dojmom a v butiku mi ich najprv nechcela predavačka dať vyskúšať s tým, že to je dámsky model. 41 mi zase prídu veľké vzhľadom na ich zaradenie medzi elegantne. Poobede opäť sbge009.

Odesláno

Stále, poslední a jediné.

Ode dneška nově s průhledným dýnkem z Customwatchconcepts.

Ano, vím o tom plastovém bazmeku, nicméně, ruku na srdce, kdo by chtěl schovávat něco tak hezkého.

O tomhle jsem taky uvažoval, jak hodnotíš kvalitu? A zkoušel jsi, jestli s tím hodinky projdou tlakovkou?

Odesláno

O tomhle jsem taky uvažoval, jak hodnotíš kvalitu? A zkoušel jsi, jestli s tím hodinky projdou tlakovkou?

Zatím OK.

Jak dýnko, tak i distanční kroužek vypadají solidně udělané. Navíc s Thomasem je dobrá domluva.

V pátek plánuju jít k hodináři. Nevím, jestli jsem to dýnko "dorval" dostatečně + zkusím i tlakovku.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...