Vit Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Jasný,že na Tebe Víte.Fotíš božsky.Tvoje fotky miluji Jen tak dál.A už se těším až zase příjde čas na měsíční hodinky,neboť ty jsou dokonalé. Děkuju, po hodinkách z pěnového hradu se mi stýská, ale v těch horkách nosím spíš sportovnější kousky.Jakmile se aspoň torochu ochladí, vytáhnu je. Navíc je i noc krátká ... Vidím, že jsme měli stejný nápad dát v létě Lum-tecy na mesh. Akorát kvalita mých fotek bohužel rozhodně není stejná, tvoje fotky jsou opravdu parádní! Díky, já mám mesh už od loňska (VIZ) a Lum Tec M8 už 9 let. Upraveno 23. června 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 samr woče Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Jako ryba ve vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Asi zbytečná otázka, kam se dnes Defíci podívali na výlet:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Nemůžu si pomoct, ale na fotkách jsou ty titanové Zenithky mnohem hezčí než v reálu na vlastní ruce... ...A samozřejmě Bouzov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Muzem v tematu Zenith klidne pokracovat, at uz na Bouzove, nebo v kanclu...Uz je po vic jak mesici aspon pretahnu na levou ruku, osteosynteza je sfiňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Na ruce nebyly hodne dlouho, coz je nejspis skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Ranní sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Barle máme rovnaké..Výsledok z MRI. Natrhnuté vonkajšie väzy, natrhnutý predný skrížený väz, natrhnutý zadný meniskus, opuch spodneho kĺbu, dáka cysta, natiahnutá šľacha pod jabĺčkom. Aspoň čo si pamätám. Úžas..Ne nadarmo se tomu říká "unhappy triad" přeju rychlý uzdravení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Jeden z prvních prototypů nových potápek Leviathan od Biatecu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Do práce jdu kvůli výlukám ?trochu? později, ale co, po dovolence žádnej stres :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Mám rád ten jejich čistý design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Radiomir hlásí pravé poledne a pistáciová taje rychleji než by se mi líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Za ty prachy,dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Po príchode GS odpocivali skoro stále v hodinkovnici. Pred chvíľou doniesol poštár tah na moony, tak som zvedavý ako dlho na ruke ostanú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 No sou perfektní co ti na to mám říct, se uklidňuju že by mi byly velké.Asi ta to nepotesi, ale neboli by ti velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Pepsi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky