Jeronimo Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Nevím jak se to jmenuje co mám zrovna na ruce. Jsem si dnes diagnostikoval zánět slepého střeva a borci ve špitále mi to rozmluvili ať nesimuluji a raději uberu plyn.
Tikal Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Foto starší, na ruce pořád, mají prostě retro koule a to z obou stran.Omluvte chlupy na dýnku, tričko asi trochu pouští...
Tommy_PP Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Dovolenka na Slovensku a vylet do Kosic na vlaku...a este jedna foto - Mama a jej dar od syna Upraveno 15. července 2019 uživatelem Tommy_PP
Bells Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Parádní, asi mi chyběj nějaký chrona Já bych ani chrono nepotřeboval, stejně ho nepoužívám, ale ty nové Oceany jsou neodolatelné a želvy ani samuraje mě neberou. Tady sice ten krásný cifr tak nevynikne, ale stejně jsou super a díky soláru se o ně nemusím starat, což mi na střídačku vyhovuje. Díky šroubovacím tlačítkům jsou naprosto v pohodě i ve vodě, takže jasné letní hodinky. Indexy jsou v rámci dnešního Seika i relativně "srovnané"....samozřejmě je tam posun, ale nijak extrémní, takže dobré. Nejslabším článkem je tah, sám o sobě pěkný, ale plechové koncovky a spona to je bída. Jsou to však hodinky za pár šupů, tak co bych chtěl, stejně půjdou na gumu. Akorát jsem objednal modrý Barton, tak snad bude ladit.
Pavelpu27 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Po dovolené opět na ruce slušný hodinky.
kuncák7 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Když už čekám na své poslední definitivní, tak dnes toto.
Kupa54 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Odesláno 15. července 2019 Jedna post dovolnková A jedna s černými rajčaty
Doporučené příspěvky