EpsteinBarr Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 vazne to nie je zle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Nevím jak se to jmenuje co mám zrovna na ruce. Jsem si dnes diagnostikoval zánět slepého střeva a borci ve špitále mi to rozmluvili ať nesimuluji a raději uberu plyn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Foto starší, na ruce pořád, mají prostě retro koule a to z obou stran.Omluvte chlupy na dýnku, tričko asi trochu pouští... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Dnes Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfus Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Zase tie Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 (upraveno) Dovolenka na Slovensku a vylet do Kosic na vlaku...a este jedna foto - Mama a jej dar od syna Upraveno 15. července 2019 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Pauza na oběd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 HMLTNJednoduchý, nádherný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 ujde to aj na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 pozitivne prekvapujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Parádní, asi mi chyběj nějaký chrona Já bych ani chrono nepotřeboval, stejně ho nepoužívám, ale ty nové Oceany jsou neodolatelné a želvy ani samuraje mě neberou. Tady sice ten krásný cifr tak nevynikne, ale stejně jsou super a díky soláru se o ně nemusím starat, což mi na střídačku vyhovuje. Díky šroubovacím tlačítkům jsou naprosto v pohodě i ve vodě, takže jasné letní hodinky. Indexy jsou v rámci dnešního Seika i relativně "srovnané"....samozřejmě je tam posun, ale nijak extrémní, takže dobré. Nejslabším článkem je tah, sám o sobě pěkný, ale plechové koncovky a spona to je bída. Jsou to však hodinky za pár šupů, tak co bych chtěl, stejně půjdou na gumu. Akorát jsem objednal modrý Barton, tak snad bude ladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Po dovolené opět na ruce slušný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Když už čekám na své poslední definitivní, tak dnes toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Čaká nás pekný večer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2019 Jedna post dovolnková A jedna s černými rajčaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky