Xenomorfus Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Nenašel sem hodnotící vlákno, tak snad sem jej nepřehlédl. Michal ode mne kupoval hodinky, domluva byla jasná a rychlá, peníze okamžitě odeslal, zpětně dal vědět, že hodinky dorazily. Vše rychle, slušně a věcně. Takových kupujících jen houšť. Já děkuji srdečně za obchod a doporučuji. Kdykoliv zase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Podobná - kladná zkušenost jako Xeno... Všechno rychle a přehledně díky a Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Michal mi prodal hodinky,stav byl přesně jak řekl, možná lepší. Komunikace rychlá, krátký pokec,vše na 100%. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Přesně jako Xeno... s Hadem Díky a případný deal doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Hlásí se další spokojený prodávající. Efektivní a svižná komunikace, okamžitá platba (a tím myslím opravdu okamžitá). Velmi pohodový Chronomagor v tom nejlepším slova smyslu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Též hlásím velkou spokojenost s MIchalem. Koupě od něj byla jedna báseň. Dobrovolně se ten chlapík ožebračil o nemalý peníz, jen aby mně udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Jasná rychlá komunikace a poté i feedback, že hodinky v pořádku přišly. Skvělý kupující, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Michal na strane kupujiciho a nemuzu rict ani n spatneho:-). Projevil vazny zajem, penize odeslal ihned (jakoze ihned) a potvrdil, ze hodinky prisly..proste uplne bez problemu! Doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 S Michalem jsem řešili náročnější hodinkový obchod, ale nakonec vše dopadlo na výbornou, zmínil bych perfektní a okamžitou komunikaci a příjemné setkání na čas, jak bylo dohodnuto. Rozhodně tedy doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Skvělá zkušenost. Platba okamžitá, žádné chození kolem horké kaše. Rozhodně doporučuji a těším se na příště. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Další obchod s Michalem byl opět na jedničku s hvězdičkou,jako bonus mi ukázal několik krásných hodinek. Děkuji a 100%doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Perfektní a rychlá zkušenost, Jarett doporučuje ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Rychla domluva, bleskova platba, raky se mu libej, co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Naše již druhá vzájemná transakce, akorát s prohozením rolí. Tentokrát mohu napsat zkušenost jako kupující. A rovnou uvádím, že se nijak neliší od mé zkušenosti prodávajícího. Skvělá komunikace, rychlé vyřízení a vše tak, jak bylo domluveno / avizováno. Za mne velká spokojenost a už se těším až spilu zase něco upečeme. Díky moc, Michale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Ja taky chvalim. Lesk jako blesk. Myslím, ze to nebyl poslední kseft Doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Co dodat, vše už bylo řečeno výše a já se pod to můžu jedině podepsat! Díky Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Nevím co napsat víc. Největší blázen co jsem kdy viděl! Samozřejmě vše na 1* už dopředu vím že to určitě nebude poslední obchod. Michale, dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Další kladné hodnocení. Skvělá a rychlá komunikace, “offer you can’t refuse”, druhý den balíček poslaný. Vše v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Clovek, kterej vam jedinou SZ sebere prachy z uctu, iluze ze vam staci jedny Seika a vrati vas na tu spravnou cestu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Dneska nevím co napsat další návštěva u Michala se neobešla bez následků No samozřejmě bezva pokec. Když se sejdou dva magoři, tak to vždycky stojí za to! (Michal je větší) Takže děkuji za super hodinky, ale doufám že chvilku odolam a nepojedu alespoň měsíc k němu na návštěvu . S Michalem je radost obchodovat! Ještě jednou dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se