honza71 Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 Normalne sem lezu kvuli fotkam slozenejch modelu, a vzycky si pomyslim, jaky jste "blazni" Zavzpominam na detstvi, kdy jsem lipil modely letadel z WW II a jdu o vlakno dal. Primotal jsem se sem take, zrovna kdyz tu bezelo echo o "vyhodnem" nakupu na eshopu LEGO. (Nekoupil jsem nic) LEGO by imho melo mit pojistku "na blbost". Takovou, jako ji maj stavari, ucetni, danari a co ja vim, kdo jeste. Zbozi by dodat melo. Mela by to byt otazka profesni cti. Ale soudit se s nima. To jako fakt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 před 16 hodinami, zceyee napsal: Něco samozřejmě stojí to vymyslet a nastavit mašiny tak aby tiskly co mají, ale poté se to jen replikuje, já osobně bych LEGO za ty ceny jaké to nabízejí nekoupil, ale v "chybové" slevě jsem objednal. Morálně .. mě by ten drahý set normálně neprodali, ale cena té repliky je hádám blízko té "chybové" ceně (jinak by hádám neposlali ani co měli skladem). Z tohoto pohledu nikomu neškodím. Jen takové doplnění k těm replikám. Kdysi jsem se na jednom školení potkal se slečnou, která pracovala pro Lego (nějaký střední management nebo tak něco). Já mám Lego od malička rád (navíc to byla docela pěkná baba), tak jsme dali řeč, jak funguje výroba, výstupní kontrola, cenotvorba a tak a pamatuju si, že se mi fakt nechtělo věřit, jaká částka z té prodejní ceny jde do licencí. Do té doby mě vůbec nenapadlo, že je to až takovej masakr. Dál už jsem to teda nijak neověřoval, jestli je to pravda, jen že mě to tehdy docela zaujalo. Konec hlášení JPP . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eLzyx Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 V 10. 1. 2022 v 12:18, morbo napsal: Nejsem expert přes Lego, ale vzhledem k tomu, že na stránkách už u T2 svítí Dočasně není na skladě / Těžko k sehnání, klidně bych věřil tomu, že tam taky brzy může viset Vyřazený výrobek - viz T1, čili bych moc neotálel (jen můj názor). tak jsem neotálel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Tak letošní vánoce složené ... manželka kytku, já Mustanga a mladej Dodge. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 V 11. 1. 2022 v 14:45, michalval napsal: Jo Lambo je macek, je to Technic v měřítku tuším 1:8, kdežto Fiat 500, Mustang nebo VW T1 a T2 jsou Creator Expert v menším měřítku. Lambo mám v krabici už rok a těším se na něj... Lambo pecka, ta zelená se fakt povedla. V 11. 1. 2022 v 20:59, Donuts napsal: .. Díky za foto, pěkné vidět to takhle vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Kolik kostek lega v tom je ?Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Těžko říct, protože to ještě není dostavěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Menší update . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 16 hodinami, petr.73 napsal: Menší update . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To je paráda! To jsi sám osvětlil nebo to je nějaký kit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 17 hodinami, petr.73 napsal: Menší update . to je parádní, už jenom kouř z komínů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Vypadá to super. Tiše závidím neb to pořád nemůžu sehnat. P.S. já myslím, že další level už je jen to potopit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Citovat https://www.lightmybricks.eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 57 minutami, pebe napsal: to je parádní, už jenom kouř z komínů A ledovec každopádně to vypadá dobře. Kdyby nebyl tak obří, tak bych do něj šel taky, ale tohle už není kam dát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 25 minutami, hinkle napsal: https://www.lightmybricks.eu to je dobrý https://www.lightmybricks.eu/products/lego-titanic-10294-light-kit?_pos=1&_sid=95581d053&_ss=r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 dik za odkaz hosi kupujte na T1, T2, atd https://www.lightmybricks.eu/collections/lego-creator-series-vehicle-light-kits/products/volkswagen-t1-camper-van-10220-lego-light-kit https://www.lightmybricks.eu/collections/lego-creator-series-vehicle-light-kits https://www.lightmybricks.eu/collections/lego-technic-light-kits Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Je to základní kit osvětlení od https://gameofbricks.eu/products/lego-titanic-10294-light-kit. Docela pracná instalace, zabralo to skoro celé odpoledne, ale stojí to za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Vyzera to paradne?Odkial to posielaju prosím? Treba ratat s dph a preclievaciou torturou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Nasiel som na stranke, ze do 150 eur by sa nemalo platiť nic navyse. Zrejme DDP rezim.@petr.73 mozes to potvrdiť prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 7 hodinami, Ajaj napsal: Vypadá to super. Tiše závidím neb to pořád nemůžu sehnat. P.S. já myslím, že další level už je jen to potopit Doufejme; že tě tvé kacířské myšlenky opustí v případě, že vyjde Hinderburg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Hmmmmm. Čoveče to není vůbec špatný nápad. Úplně vidím jak to exploduje ve vzduchu a tisíce kostiček se rozletí do okolí díky za inspiraci jdu napsat na lego, kdy s tím vyjedou….to pak uvidíte osvícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se