azeppelin Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 No tvl, tak kdo jste nedostal malou tenisku zdarma, tak můžete koupit za lidovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Další kousek do sbírky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 před 5 hodinami, petr.73 napsal: Další kousek do sbírky . Paráda. Porsche a Siána k tomu už máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2021 Tak se po šesti letech chystám na dalšího Lanďáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 V 18. 7. 2021 v 22:57, Radik napsal: Paráda. Porsche a Siána k tomu už máš? Siána mám asi to zkompletuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 před 3 hodinami, petr.73 napsal: Siána mám asi to zkompletuji Nojo, když už máš dva, tak třetí to už je v tomhle případě must-have. Mně to trvalo taky dlouho než jsem se k poslednímu rozhoupal, ale tak teď už to jen všechno postavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Hm. Tak jako chtěla to. Jo, slíbil jsem to. Ale na šestiletého caparta mi to přijde trochu brutální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Seriál jste k tomu viděli? (13. sezóna). Vypadá to drsně, ale je to v pohodě. Taky doma máme kus. Lego tímhle zkoušelo jestli neprorazí na poli RPG her stylu dračí doupě, ale IMHO se jim to moc nepovedlo. Předchozí Prime Empire mně přišlo lepší. Syn už skoro dva roky v Ninjagu jede, tak mám docela přehled ;), bude mu teď sedm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Já vůbec netuším vo co jde. Slíbil jsem jí jen, že když zvládne plavecký zkoušky, tak dostane lego. Představoval jsem si nějaký princezny od Disney :-). Vona, že prej Ninja…..a pak ukázala na tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 V Mallu je akce na lego a vychází tam super Porsche za 2599,- https://www.mall.cz/lego-vozidla/lego-creator-10295-porsche-911?src=sug&s=Lego 10295 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Lego hodinkovice IMG_3340.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 6. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2021 Hodinkovnice dobrá. Ještě je šance na nějaké sety Bricklink Designer Program. https://www.bricklink.com/v3/designer-program/introducing.page Já vzal papouška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 V 14. 5. 2021 v 17:03, azeppelin napsal: Možná se to někomu bude hodit. Vyzkoušel jsem pro zajímavost nákup stejného lega z několika nejlépe hodnocených neoficiálních zdrojů. Megaknihy - nebalí nic do krabic, jen do takového přesunutého výseku kartónu. Na knihy je to možná vhodné lego dojde rozmašírované. MořeLega - supr nabídka, ceny i rychlost dodání. Krabice s Legem vypadají jak kdyby je spolu se štěrkem nejen skladovali, ale i následně vyskladňování lopatou - odřené, zaprášené. Legamaty - jako ok, krabice Lega naházené ve větší měkké krabici. Přežily. Tlamagames - nejlepší ze všech, jako nové, rychlé dodání a ok ceny. Na ukázku fotky, jak vypadá dodávka z neofiko eshopů v hodnotě x tisíc. Mohu potvrdit negativní zkušenost s Morelega.cz. Jeden set přišel s poškozenou krabicí. Řez dlouhý cca 8 cm na přední straně uprostřed, nechápu, že si toho někdo nevšiml. Jednání ze strany prodávajícího otřesné, téměř tvrdili, že jsem si to udělal sám při neopatrném rozbalování....vřele nedoporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Včera nějak nebylo co skládat, tak jsem vytáhnul oldtimera :). Mám to jako fullset, i po letech všechno funguje, nic nezpuchřelo. Překvapilo mě, jak málo kostek to má a jak jsou oproti dnešku "obyčejný" (minimum speciálních kostiček). Jo a návod na celej stroj má jen 17 kroků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Jo tak to je pecka. A palec nahoru za odvahu to sestavit a nenechat někde na dně skříně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 27. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2021 Aby to nebylo špatně pochopeno, dostal jsem to kdysi před lety k vánocům a hrál si s tím. Ale protože jsem pořádnej, tak to kromě igelitovýho obalu přežilo v kompletním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 hmmmm https://www.lego.com/cs-cz/product/lego-dc-batman-batmobile-tumbler-76240?cmp=social-s6pdxg-SHOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Taky mám ty starý sety rád… postupně si plním své dětské sny )Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Denj: ten nalevo neznam, ale ten Truck byl naprosto nedostiznej a predstavoval jen slintani nad katalogem:) pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Blocks Magazine 2021-08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se