Peta-Biker Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 https://brickmaster.cz/lego-10300-delorean/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 to bude dobrý, musím si to pohlídat...Titanic jsem provařil, tak snad chytnu tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 (upraveno) Re morbo Nee, toto je stara vec, ktora z nejakeho blbeho dovodu zdrazela na sucasny nezmysel. RRP bola cca 40 eur! Upraveno 28. ledna 2022 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Díky, jsem si hned říkal že to už by byl hodně velkej úlet (na druhou stranu po tom co sehráli na Novej rok jeden nikdy neví ;)). Věřím, že DeLorean bude super. A neměl jsem na to klikat, bo jsem zas otočil nožem ve staré ráně jak na mě vyskočilo ECTO-1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Svetielka dorazili, z Ciny cez LUX, bez ziadnych dalsich papierovaciek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 @Harweyprosim ta, ako ti to prislo? Mne daco z Lux prave vyskocilo, ze je na miestnej poste ("nedorucuje sa"). Cakal som, ze to pride az ku dveram... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 sekroska mi to doniesla na stol:) inak netusim ci to doniesol kurier alebo postarka,ale myslim ze postarka lebo to je standard post Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Vdaka. Takze nasa pobocka posty sa opat raz rozhodla, ze vsetko co je vacsia ako schranka nestoji ani za pokus dorucit na adresu a zazvonit... klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 před 5 hodinami, shaggy napsal: Vdaka. Takze nasa pobocka posty sa opat raz rozhodla, ze vsetko co je vacsia ako schranka nestoji ani za pokus dorucit na adresu a zazvonit... klasika. Taky jsem musel na poštu, dokonce ani ve schránce nebyl lístek o pokusu o doručení . A přitom jen obyčejná bublinková obálka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Ahoj, všiml jsem si, že Titanic (10294) je beznadějně vyprodaný (všude). Nevíte, prosím, zda bude v následujících měsících lepší dostupnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Zopar veci, ale piplacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 Teď na mě blikla tahle novinka: Glóbus 21332 | Ideas | Oficiálního LEGO® obchodu CZ Docela nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2022 (upraveno) před 22 hodinami, Sněhulák napsal: Ahoj, všiml jsem si, že Titanic (10294) je beznadějně vyprodaný (všude). Nevíte, prosím, zda bude v následujících měsících lepší dostupnost? Já bych taky jeden vzal, shanim ještě brouka, ale to už je asi pozdě.. Upraveno 1. února 2022 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 před 20 hodinami, tenge napsal: Já bych taky jeden vzal, shanim ještě brouka, ale to už je asi pozdě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Hmm, nebo aukro a cena už se šplhá... https://aukro.cz/lego-titanic-10294-creator-expert-7004262134 já to vzdávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Tak už zase Titanic není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Pamatuju si když kdysi dávno v Ábíčku inzerovali vystrihovánku Titanicu. Fakt extra složitý a propracovaný model. Taky jsem jeden nutně musel mít a prý je objednávky tak zahltily, že museli okamžitě dojednávat dotisk... Tomu legu se nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 V 1. 2. 2022 v 13:56, Tenglis napsal: Teď na mě blikla tahle novinka: Glóbus 21332 | Ideas | Oficiálního LEGO® obchodu CZ Docela nářez tvl. šišatej globus, kde lze rozpoznat maximálně světadíl za 5 litrů je fakt terno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Boze, ten globus je skoro stejne hnusnej jako érkingy za tri kila. Svet se v prdel obraci. (a to mam Lego rad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se