Paw Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Jo, Pompo to neumí, stačilo mně ukázat cestu, jde to sehnat i jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Bambule funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Nemáte niekto tip na Lego Technic, z ktorého sa decko môže o mechanizmoch naučiť čo najviac? Mladý teraz stavia 42069 a to je dokonalé - račňa na navijaku, výklopný strešný stan, V8, rozvodovka, difáky, kardanové kríže, kopec prevodov, pohyblivé nápravy, otváracie dvere s aretáciou, vysúvací šuflík atď... Tak podobnú nálož s inými mechanizmami, ide skôr o kvantitu ako kvalitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 před 4 hodinami, wawrik napsal: Nemáte niekto tip na Lego Technic, z ktorého sa decko môže o mechanizmoch naučiť čo najviac? Mladý teraz stavia 42069 a to je dokonalé - račňa na navijaku, výklopný strešný stan, V8, rozvodovka, difáky, kardanové kríže, kopec prevodov, pohyblivé nápravy, otváracie dvere s aretáciou, vysúvací šuflík atď... Tak podobnú nálož s inými mechanizmami, ide skôr o kvantitu ako kvalitu Kolega si po mym vyprávění koupil pro výukový účely (je učitel) tohle: https://www.legenio.cz/lego-technic-42043-mercedes-benz-arocs-3245/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Ano tento Mercedes mozem odporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2021 Z hlediska demonstrace techniky určitě boží, páč to má i ty pneumatické prvky. Otázka je, jak to dneska rozumně sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Tak jdem na to...Tohle asi nebude investiční sada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 to uz je k dostani jo? Tak to nutně potřebuju:) Pecka, ukaž pak výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Taková blbost a skoro tisíc kousků. To je supr, na to se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Alza přijímá objednávky, další jsou květy https://www.alza.cz/hracky/lego-creator-10280-kytice-d6283969.htm?kampan=adwhr_hracky_pla_all_vyrobci_lego_creator_c_1029128__LO10280&gclid=EAIaIQobChMI7Me5l4KN7gIVluF3Ch3JDwe6EAQYASABEgLN9fD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Tak bonsaj postavená, klidné sobotní dopoledne, za 70 minut hotovo. Vypadá báječně, ale je to na mně lehký. S Bugatti Chiron jsem se zabavil 2 týdny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Photo or it didn't happen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 No tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Hezký (i když by se možná dal najít lichotivejsi úhel )Já mám podobné dilema jako ty, ale asi všichni tušíme, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Vyzera to super. To je fakt z 878 kociek? Uz vidim co mi zena kupi na narodky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Právě teď, Harwey napsal: Vyzera to super. To je fakt z 878 kociek? Uz vidim co mi zena kupi na narodky:) Noo...150 kousků je hlína v květináči A ještě to má v krabici růžovou "sakura" verzi z cca 80 růžových žabiček. Koruna se dá vyměnit. Ale to si nechám až na jaro. Zelená část je z bioplastu z cukrové třtiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Aj som myslel ze kazdy kamienok a kusok hliny bude zvlast kocka:) no pekne sa ti to podarilo. Este budes dokupovat dalsie botaniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 No pugét z lega zrovna nepotřebuju, tak až udělají Adélu, co ještě nevečeřela, možná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 (upraveno) Že já tady chodil. zakoupeno Volvo 6x6. V pipeline z druhe ruky dalsi stavebni technika. https://www.lego.com/cs-cz/product/6x6-volvo-articulated-hauler-42114 s takovou bude i Arocs a Unimog Upraveno 10. ledna 2021 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 V 29. 11. 2020 v 21:55, dr.sphinx napsal: Arocs je fajn (jen škoda, že B model je to samý v bleděmodrym). Mimichodem, vyrábí se v současnosti něco se vzduchovou pumpou a písty? Se mi zdá, že se to úplně opustili. S tou manualni uz ne. Dneska na vse motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se