Sněhulák Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 2 minutami, xcmaniax napsal: No v tomto případě si nemyslím, že je to takový drama. Pamatuju si, že když jsem byl malej, tak ty top Lega (Model Team velký Technic...), stály v absolutní hodnotě dost podobně co dneska. Jen lidi brali průměrně tak 8 tisíc. Tady se něco připlácí za licenci, je tam dost dražších dílů (než obyčejné kostky), vše je tištěné... Samozřejmě je to věc názorů a priorit. LEGO ideas a Architecture, na které se zaměřuji, bývá běžně cca 1,6 - 1,9 Kč/kostka. SW sety, které považuji za drahé kvůli licenci, bývají cca 2,5 - 3 Kč/kostka. Tady jsme 2,7, Kč/kostka, tzn. na úrovni SW - OK, to není tak šílené, jak se mi to na první pohled zdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Po dvou letech si chci vystavit Lego, co jsem měl teď 2 roky kvůli stěhování uskladnění. Podle mě to bude těžší než začít od začátku podle návodu /ten u sebe nemám/ Podle barvy určitě poznáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Jestli nebudeš vědět jak dál, tak mrkni na lego.com. Daj se tam dohledat všechny návody v pdf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 před 42 minutami, Z. Paul napsal: Po dvou letech si chci vystavit Lego, co jsem měl teď 2 roky kvůli stěhování uskladnění. Podle mě to bude těžší než začít od začátku podle návodu /ten u sebe nemám/ Podle barvy určitě poznáte Kdyby jsi potřeboval, tak ti plánek mohu půjčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Díky díky, už projizdim plánek z lego.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 od 8. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Jako aktivního muzikanta mě dnes docela zaujalo toto: Jazzové kvarteto 21334 | Ideas | Oficiálny obchod LEGO® SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Ještě jsem to tady nechyt, tak přidávám Lego psací stroj. Jsem z něho úplně hotovej! https://www.lego.com/cs-cz/product/typewriter-21327 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 V 21. 6. 2022 v 19:51, Skipi napsal: od 8. srpna Ty modely k 90ti letýmu výročí jsou hodně povedený. Už na to skoro hledám místo:-) Sice to asi neosloví dnešní děti, ale pro mě tohle bylo Lego mládí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Zatím vím pouze o velkém hradu a vesmírné lodi. Je k 90. výročí více setů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Před hodinou, nickolas napsal: Ještě jsem to tady nechyt, tak přidávám Lego psací stroj. Jsem z něho úplně hotovej! https://www.lego.com/cs-cz/product/typewriter-21327 Rozhodoval jsem se mezi timhle a Grand Piano, nakonec jsem vzal ten klavir a jsem z neho taky hotovej! Maji to kluci pekne vymakany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Koukám že v Tescu maj 30% dolů na všechno Lego, s tou jejich clubcard kartičkou (normálně jednoduchá aplikace). Kupodivu i u nás v malym městě tam maj třeba todle - https://www.lego.com/cs-cz/product/bonsai-tree-10281 a myslim, že ve většim Tescu pude sehnat ledacos. Já nakoupil nějaký základní dílky a pár Harry Potterů pro děti, bonsaj už bohužel máme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 zůstávají protože po 30% to je stále na úrovni internetových obchodů, a nejsou velký sety (tak Bonsaj a pár City setů) jsou snad ty největší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Hele nevim jak moc na úrovni eshopů to obecně je, ale co tak koukám, třeba ta bonsaj je bezkonkurenčně v tom Tescu nejlevnější, i když zapomenu na poštovný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Humor pro legaře (snad to tu už 20x není) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 před 4 hodinami, xcmaniax napsal: Ty modely k 90ti letýmu výročí jsou hodně povedený. Už na to skoro hledám místo:-) Sice to asi neosloví dnešní děti, ale pro mě tohle bylo Lego mládí:-) Tohle bylo moje první Lego, někdy kolem roku 89. Toužil jsem pak po těch velkých hradech, ale dočkám se asi až po 33 letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 https://www.garaz.cz/clanek/novinky-touzite-po-starem-chevroletu-camaro-ale-ne-a-ne-najit-zachovaly-kus-tenhle-ma-i-plysove-kostky-21008565#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 V 30. 6. 2022 v 16:01, Skipi napsal: Tohle bylo moje první Lego, někdy kolem roku 89. Toužil jsem pak po těch velkých hradech, ale dočkám se asi až po 33 letech Přesně, na velké sety rodiče tenkrát němeli peníze a my jsem byli rádi, že máme po kapsách 5 korun na lízatko. Hezké vzpomínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.Z. Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 V 30. 6. 2022 v 11:01, xcmaniax napsal: Ty modely k 90ti letýmu výročí jsou hodně povedený. Už na to skoro hledám místo:-) Sice to asi neosloví dnešní děti, ale pro mě tohle bylo Lego mládí:-) Tak teď ještě pořádný Piráty, chceme Piráty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Neskutečný čeho jsou lidi schopný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se