Tenglis Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 12 minutami, xcmaniax napsal: No záleží na tom, co je pro Tebe dobrý poměr cena výkon. Je to licencovaný set, takže v porovnání s jinými stavebnicemi vymyšlenými Legem (City,Hrad,Ninjago) je dražší. Pak záleží, jestli hledáš spíš složité a zajímavé stavění nebo chceš dát pak model hlavně na poličku. Jestli jste fandové Tolkiena, tak asi není o čem ne? Skvělé minifigurky a cenu bych zase tak neřešil - když si vzpomenu co stálo Lego v devadesátkách, tak je to dneska v návaznosti na platy úplná sranda. Ahoj, děkuji, no, nějak tak si to taky zdůvodňuji. Cenu asi jeb*t a uděláme si radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 V 19. 11. 2023 v 21:18, Tenglis napsal: Kluci, dotaz, máte někdo zkušenost s Legem Pán Prstenů Roklinka? Docela teď doma ujíždíme na LOTR a Tolkienovi obecně a jak se mi to původně nelíbilo, tak mi to začíná vrtat hlavou. zajímalo by mě, jestli ten poměr cena/výkon dává aspoň trošku smysl nebo až když to dostavím tak si řeknu něco jako, "no, za 5K by to bylo v cajku...". děkuji Máme ji, a i když jsem byl skeptickej, tak je 1. hezčí a za 2. "hravější" než třeba ve stejný cenový kategorii Bradavickej hrad. Vážně krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 9 hodinami, Zlý Jabko napsal: Máme ji, a i když jsem byl skeptickej, tak je 1. hezčí a za 2. "hravější" než třeba ve stejný cenový kategorii Bradavickej hrad. Vážně krásný. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Novy kus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Zakoupeno Eldorádo, přidám k původním pirátům a konečně svedu bitvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Včera jsem našel pod stromečkem a hned začal stavět. Dnes už u pytlíku č. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Ja som v piatok večer začal a v sobotu večer hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 V 7. 12. 2023 v 21:03, alky napsal: Zakoupeno Eldorádo, přidám k původním pirátům a konečně svedu bitvu... Starych pirátů mám nekde na půdě tunu, včetně BSB, Eldoráda a velkých pirátských ostrovů. Bohužel místo není, takže půda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Já jsem si k Vánocům nadělil tuhle nádheru. Když se člověk podívá na nějaká videa od tvůrců tohohle setu tak zůstává rozum stát nad tím, jak je to vlastně celé promyšlené. Dneska začnu stavět, uvidíme jak dlouho to zabere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Syn dostal Mars Rover Perseverance - https://www.lego.com/cs-cz/product/nasa-mars-rover-perseverance-42158 Je to v podstatě náš první větší Technic a musím říct, že je to neskutečný. Staví z 95% sám, já dávám dokupy detaily a sesazuju to, na co nemá sílu nebo cit. Je těsně za půlkou a strávil s tim přes 4 hodiny. Nechápu, jak tohle dokáže někdo vymyslet a jak teprv musej vypadat Technicy pro starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Taky mi letos přibylo něco menšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Moc odstavěno nemám, ale tohle nás s klukem bavilo dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 V 25. 12. 2023 v 16:52, Paw napsal: Syn dostal Mars Rover Perseverance - https://www.lego.com/cs-cz/product/nasa-mars-rover-perseverance-42158 Je to v podstatě náš první větší Technic a musím říct, že je to neskutečný. Staví z 95% sám, já dávám dokupy detaily a sesazuju to, na co nemá sílu nebo cit. Je těsně za půlkou a strávil s tim přes 4 hodiny. Nechápu, jak tohle dokáže někdo vymyslet a jak teprv musej vypadat Technicy pro starší. Syn (12 let) dostal Cat D11´a trochu se s tím "patlá" - už 4. den mu to vydrželo (předchozí tak 3 dny max. (cca 3854 kousků), tak máš pro syna další level. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Hezké to máte . My jen 811 dílků. Zajímavý nápad a pěkně detaily. Teď už jen najít místo k vystavení:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Ženě přinesl na Vánoce Ježíšek hrobku. Už si ji stihla i postavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 U nas to skončilo brekem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 V 28. 12. 2023 v 12:27, vaba napsal: Syn (12 let) dostal Cat D11´a trochu se s tím "patlá" - už 4. den mu to vydrželo (předchozí tak 3 dny max. (cca 3854 kousků), tak máš pro syna další level. U té D11 Jsem řešil peklo s motory a aplikací... na stránce 199 spustíš aplikaci a zkontroluješ směr otáčení motorů. Ze čtyř motorů fungoval jeden ... následně lego technická podpora poslali nový hub i motory. Výsledek stejný.... pak jsem přeskočil v aplikaci zkoušení motorů a dal řídit model a hle vše funkční. Chyba je v aplikaci, tak ať tě to nevypeče, bohužel nejsem jediný kdo to u D11 řešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 U nas behem letosniho adventu postavena kompletni kolekce vsech zimnich stavebnic, je z toho cela vesnice: - domek elfu pomocniku - domek pernikove rodinky - obchod s hudebnimi nastroji, hrackarstvi a zastavka s tramvaji - prodejni stanek - rodinny dum, ktery navstivil Santa - sjezdovka s obchodem - horska chata s kadibudkou a zamrzlym jezirkem - Santa na sanich Jeste stavim iglu a tento rok uz stacilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Taky je z kostek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 před 21 hodinami, Skarohlid napsal: U té D11 Jsem řešil peklo s motory a aplikací... na stránce 199 spustíš aplikaci a zkontroluješ směr otáčení motorů. Ze čtyř motorů fungoval jeden ... následně lego technická podpora poslali nový hub i motory. Výsledek stejný.... pak jsem přeskočil v aplikaci zkoušení motorů a dal řídit model a hle vše funkční. Chyba je v aplikaci, tak ať tě to nevypeče, bohužel nejsem jediný kdo to u D11 řešil. Super, děkuji, řešíme zrovna teď - v testu se točí jen dva motory, i kdy se tváří po diagnostice, že jsou všechny OK zapojeny. Už jsem psal i na linku, ale jsou svátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se