tikzot Odesláno neděle v 16:20 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:20 před 21 minutami, Potkan napsal: Jestli muzu malej hint… ja netridim podle barev, ale podle typu kosticek, jake se k sobe hodi. Treba skupina tenkych, nebo plochych, tycinek, hybacich atd. Potom, kdyz neco hledam, jdu rovnou do potrebne skupiny a barvu uz pak vidim na prvni pohled. Hledat treba malou tycinku v modre skupine trva vecnost. Vino musi byt, to je zaklad Joo úplně v klidu, tohle bylo již nabaleno po barvách, tak sem to tak nechal, ale jinak dělam podle barev a v té barvě ještě rozlišuju ty jednotlivé skupiny dílků, pak to jde super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno neděle v 16:30 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:30 Dostal jsem kGagarina. Skládal jsem ho tři hodiny a vypil u toho půl lahve Džeka. Je to pěkný, ještě k tomu někde sehnat levný Omegy. Obdivuju vás, že na to máte trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno neděle v 16:37 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:37 před 15 minutami, tikzot napsal: Joo úplně v klidu, tohle bylo již nabaleno po barvách, tak sem to tak nechal, ale jinak dělam podle barev a v té barvě ještě rozlišuju ty jednotlivé skupiny dílků, pak to jde super Jo taaaak, to je jina To ja jsem nezkusenej. Nikdy jsem to nabaleny po barvach nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno úterý v 06:22 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:22 Dneska je den Lega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno úterý v 09:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:48 V 26. 1. 2025 v 17:37, Potkan napsal: Jo taaaak, to je jina To ja jsem nezkusenej. Nikdy jsem to nabaleny po barvach nemel. Já když stavěl Defendera, tak to bylo jestli si pamatuju správně zabalený v označených sáčcích (1,2,...), jak se staví postupně. Teď jsem stavěl o Vánocích 911 RSR a tam to bylo postě nějak a já si to musel třídit podle podobných tvarů, apod. Nebo se mi to označení sáčků plete s Legem, které staví děti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se