Přejít na obsah

LEGO - tipy na rozšíření sbírky

Doporučené příspěvky

před 21 minutami, Potkan napsal:

Jestli muzu malej hint… ja netridim podle barev, ale podle typu kosticek, jake se k sobe hodi. Treba skupina tenkych, nebo plochych, tycinek, hybacich atd. Potom, kdyz neco hledam, jdu rovnou do potrebne skupiny a barvu uz pak vidim na prvni pohled. Hledat treba malou tycinku v modre skupine trva vecnost.

Vino musi byt, to je zaklad ;)

Joo úplně v klidu, tohle bylo již nabaleno po barvách, tak sem to tak nechal, ale jinak dělam podle barev a v té barvě ještě rozlišuju ty jednotlivé skupiny dílků, pak to jde super 👍🏻 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 minutami, tikzot napsal:

Joo úplně v klidu, tohle bylo již nabaleno po barvách, tak sem to tak nechal, ale jinak dělam podle barev a v té barvě ještě rozlišuju ty jednotlivé skupiny dílků, pak to jde super 👍🏻 

Jo taaaak, to je jina :) To ja jsem nezkusenej. Nikdy jsem to nabaleny po barvach nemel.

Odkaz ke komentáři

V 26. 1. 2025 v 17:37, Potkan napsal:

Jo taaaak, to je jina :) To ja jsem nezkusenej. Nikdy jsem to nabaleny po barvach nemel.

Já když stavěl Defendera, tak to bylo jestli si pamatuju správně zabalený v označených sáčcích (1,2,...), jak se staví postupně. Teď jsem stavěl o Vánocích 911 RSR a tam to bylo postě nějak a já si to musel třídit podle podobných tvarů, apod. 
Nebo se mi to označení sáčků plete s Legem, které staví děti? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...