stando Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 jj jsou zajímavé,tak tyhle mi nějak unikly když jsem prohlížel novinky.Citizen se nám nějak rozjel,začínám mít tuhle značku čím dál více rád...paradny remake od Citizenu. Trochu mi zubatou lunetou aj tvarom pripominaju moje duplexy JP3020Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 Spanelaci maji trosku detailnejsi clanek a dalsich par fotek tech novinek s eco-drive. Akorat tam pisou, ze dostupnost ve Spanelsku bude v zari. Na japonskych strankach psali dostupnost v cervnu. Pokud to bude zase az po letu, tak mi to prijde trosku fail https://www.relojesmadeinjapan.com/post/novedades-citizen-promaster-200m-titanio-reinterpretacion-1982-referencias-bn0227-bn0228-bn0220 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 SJX celkem detailně k 0200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 V 4. 4. 2021 v 10:48, AndyAaron napsal: Spanelaci maji trosku detailnejsi clanek a dalsich par fotek tech novinek s eco-drive. Akorat tam pisou, ze dostupnost ve Spanelsku bude v zari. Na japonskych strankach psali dostupnost v cervnu. Pokud to bude zase az po letu, tak mi to prijde trosku fail https://www.relojesmadeinjapan.com/post/novedades-citizen-promaster-200m-titanio-reinterpretacion-1982-referencias-bn0227-bn0228-bn0220 Maj to pěkný, ale štve mě, že to zase není day/date. To je takovej problém udělat pěknou ecodrive potápku s day/date? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Njn, vsude je neco, to si nepomuzes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Mne sa tam nepačia tie štyri výstupky na puzdre. Viem, ze je to odkaz na historicky model, ale skor by sa mi pacil remake model 5503 800m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 Nikde jsem je tu nenašel.. celkem podařené Eco-drive Citizen Corso AW0090-XXX, co myslíte? https://www.citizenwatch.com/us/en/product/AW0090-02X.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2021 před 3 hodinami, vikinho napsal: Nikde jsem je tu nenašel.. celkem podařené Eco-drive Citizen Corso AW0090-XXX, co myslíte? https://www.citizenwatch.com/us/en/product/AW0090-02X.html Tyhle tak získat s datovým (vlastně dayovým) věncem v portugalštině, tak bych se pokaždé těšil na páteční city žen ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 17. 5. 2021 v 19:41, Datel napsal: Tyhle tak získat s datovým (vlastně dayovým) věncem v portugalštině, tak bych se pokaždé těšil na páteční city žen ;o) Prosím vysvětlit tu portugalštinu.... Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 20 minutami, krakra napsal: Prosím vysvětlit tu portugalštinu.... Děkuji Stačí si do jakéhokoliv slovníku zadat překlad pátku z portugalštiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 On pravdu má .... ;o) a jako v jiných jazycích, opravdu používají první tři písmenka v hodinkovém okénku. Je to na palici mít logiku číslování dnů o den posunutou, každopádně na přesnost IWC Portugieserů to nemá vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Už tu boli spomenuté na tretej strane. Slušný plážový doplnok. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Ja cekam na ty kvarcove (Eco drive), ty se mi libi vic. Ale prej u nas ofiko ne a naofiko na podzim. To uz zas budou plaze zavrene kvuli korone. Nechapu to zverejnovani novinek pul roku pred uvedenim do prodeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Quartzky sú asi aj cenovo rozumnejšie posadené. Vyhodiť vyše litra za hodinky, ktoré pôjdu na ruku iba občas, to sa mi nechce. A to som myslel už pri naozaj naživo pekných BN4055, že si pýtajú trochu odvážne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Nový divers automaty jsou hodně cool! Jen teda já bych je musel nosit přes biceps, aby velikostně sedly . 46mm v kombinaci s poměrně dlouhýma nožkama je pro mě budík na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Tak nevím, na tomhle videu borec nevypadá, že by měl nějakou medvědí tlapu a potápky na něm vypadají ok. Velký, ale ne nijak neúnosně. https://youtu.be/k0RT-9WijQ4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Bylo to už tady? NH8390. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 6 minutami, KatkaB napsal: Bylo to už tady? NH8390. Já je teda vidím poprvé a líbí se mi moc! Pvd teda moc nepreferuji, ale ty barevný jsou super. A naživo by to mohlo vypadat ještě líp... Koukám jsou i v modré variantě. A na dutyfreeislandshop.com je mají za $160 . Tak myslím, že toto vyzkouší hodně lidí (pardon, chronomagorů ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Zrovna na dutyfreeisland je mám v košíku, ale bohužel mají teď stopnutou veškerou dopravu, takže nejsou schopni nic odeslat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 2 hodinami, _lip_ napsal: Zrovna na dutyfreeisland je mám v košíku, ale bohužel mají teď stopnutou veškerou dopravu, takže nejsou schopni nic odeslat Super, fandím, ať se doprava brzy zvetí a odešlou ti je! Určitě mluvím za víc lidí, že doufáme ve foto a dojmy, až ti dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se