AndyAaron Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Velkejch mrch mi prijde, ze je na trhu dost. S integrovanym tahem je 40mm az az, zvladl bych i 38. Je super, ze jsou ve vice barvickach. Ta zelena vypada hodne vesele. Nejsem si jistej tou korunkou na ctyrce, nejak se mi to prestalo libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 31 minutami, AndyAaron napsal: Velkejch mrch mi prijde, ze je na trhu dost. S integrovanym tahem je 40mm az az, zvladl bych i 38. Je super, ze jsou ve vice barvickach. Ta zelena vypada hodne vesele. Nejsem si jistej tou korunkou na ctyrce, nejak se mi to prestalo libit. Copak můžu za to, že vám ruce zakrněly na průměru hůlky Harryho Pottera? Ale jinak se mi designově víc líbí ten model NB1050 z předchozí strany, ale ten je ještě menší - 38mm, takže nic pro chlapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 @tombas Ale vsak pokud chces neco vetsiho, tak mas treba Aikony ve 42mm, nebo i Citizen sam dela spousty hodinek pomerne velke velikosti 42+. Tak mi "hulkari" jsme radi, ze mame aspon sem tam nejakeho zastupce, tak nam to neber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 12 minutami, AndyAaron napsal: @tombas Ale vsak pokud chces neco vetsiho, tak mas treba Aikony ve 42mm, nebo i Citizen sam dela spousty hodinek pomerne velke velikosti 42+. Tak mi "hulkari" jsme radi, ze mame aspon sem tam nejakeho zastupce, tak nam to neber Ale já vám to přeju a určitě vám nic neberu, to zase ne! Ale o to více se mi líbí přístup výrobců kteří nabídnou jeden model v různých velikostech, např. 37, 39, 42, 44 mm, ale moc jich není. Třeba Aikony jsou 39 a 42, to je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Snáď sa Citizen nevybral Seiko cestou. BN0150-36L a BN0164-07Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Evidentně vydal, otázka je, jestli včas odbočí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Citizen + Marvel není žádná novinka, modely s touto tématikou tady už byly v minulosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Tak to znamená, že snad včas uhnou znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 To asi neklapne, už to má nějakou historii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Et tu, Citizene Někdy je fakt lepší nevědět (a jsem navíc právem za ignoranta:) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Tou Seiko cestou som mal na mysli aj predchádzajúce všefarebné modely, napríklad sľubne vyzerajúce Fugu limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Asi budu pro smích, ale oproti Seiku mi ty dvě novinky připadají vlastně ok. Detail v indexech plus relativně decentní cifr s barevným sladěním. Designově mi zapracování tématu připadá moc dobré. Být fanda do Citizen a Marvel, tak si to jednoznačně koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Mě se ty marvelovský potápky docela líbí, protože jsem se tady nakazil a pořád si nějak nedokážu sám před sebou ospravedlnit nákup dalších pro sebe, pořídil jsem aspoň přítelkyni k vánocům jedny eco drive z řady Citizen & Disney s Myšákama a jsou moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Staronové akváče.. Citizen Promaster JP2000-67L Promaster Aqualand watch Citizen Promaster JP2007-17W Promaster Aqualand watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Jojo, tyhle když jsem uviděl v prodeji, tak jsem se dost divil. Já bych býval čekal spíš ukončení výroby původních JP2000 bez náhrady, ale tohle mě dost potěšilo. Stejně jsem si ale koupil klasický (zase) a tyhle nový varianty si nechám na příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pearce Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Citizen Promaster Mechanical Diver 200M NB6021 https://monochrome-watches.com/the-citizen-promaster-mechanical-diver-200m-nb6021-live-pics-price/ https://www.youtube.com/watch?v=PN4AlonghuI 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Seiko bez ochrany oprcalo Rolex, chudáka bastardka pak vrazili nějakýmu občanovi. Pro Citizen mám slabost, ale tyhle se mi hrozně nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Mně se líbí, ale jak píše pan doktor, prostě se mi líbí jako koláž všeho, co už se někde vyskytuje a vyrábí nebo vyrábělo... Univerzální, pěkný potápky, ale nějak mi chybí důvod, proč si je kupovat, když značka produkuje ikonické Promastery nebo u Orientu jde sáhnout po Mako, Ray, u Seiko po SKX, želvách, samuraích, sumo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) @dr.sphinx @Chronopetr Ale prdlajz Rolex a koláž. Je to remake legendárních Citizen diverů ze 70' let (62-6198) Foto zapůjčeno z Fratello Upraveno 23. března 2022 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Zase za burana Jsem netušil, že je to až tak legendární legacy jebacka ... si chtěli se slzou v oku zavzpomínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se