safi Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Novinkou je, že na letošní Watch and Wonders budou mít prodejní stánek, kde bude možné koupit vše! Komplet stávající kolekci i všechny modely, co představí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 13 hodinami, safi napsal: Novinkou je, že na letošní Watch and Wonders budou mít prodejní stánek, kde bude možné koupit vše! Komplet stávající kolekci i všechny modely, co představí Tak to je super...pro ty co tam budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Na stránkách Tudoru je odpočet a motto "A nech chapter begins". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Tydlecty polovičaté informace... Chybí ti link! A new chapter begins... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Já z toho poznám leda kulové. Tedy v tomto případě spíše kulaté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Myslím, že by to mohla být nová generace strojků s nižší výškou. Tudor používá dva strojky MT54XX pro BB 58 (menší průměr) a pro 41mm BB používá strojek MT56XX (větší průměr i výška) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Spekuluje se i o nějakém solár pohonu..což by byla opravdu nová kapitola u Tudoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 50 minutami, tikzot napsal: Spekuluje se i o nějakém solár pohonu..což by byla opravdu nová kapitola u Tudoru.. Po vzoru TH Solargraph ? To by byla pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 hodinkee … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Ajo, ty solarni panely v tom teaseru.. to by bylo prekvapeni :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 neni o tom, ze maj konecne vlastni barak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 a neni to nahodou to slavny rozsirovany a nova vyroba Rolexu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 https://www.fratellowatches.com/tudor-opens-the-doors-of-its-new-le-locle-manufacture/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Uvidime..diky za clanek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 (upraveno) A je to tady: New Black Bay Červené (pouze) s korunkou přiléhající přímo k tělu (Master Chronometer, oyster bracelet, jubile bracelet, guma, tahy s lepší sponou) New Black Bay 54 (průměr super 37mm, Chronometr certifikace ale ne Master Chronometer) New Black Bay 32 36, 39, 41, ..atd - (manufakturní kalibry) New Black Bay GMT (Pepsi luneta, bílý číselník) New Tudor Royal Upraveno 27. března 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Tudor jede bomby..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Za mě teda nic extra zajímavýho. Čekal jsem nějakou novou variantu Pelagosů nebo nějakou pecku pro BB. Ale já už jsem asi zmlsanej skeptik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Ty jejich jubilee jsou asi nove ze? Nebo je uz na nejakych hodinkach meli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Ty červený jsou super. Jestli to teda chápu dobře, tak se změnila pouze korunka, spona, metas, náramky a luneta, ale pořád jsou dost bachratý. Za mě ale celkově dost pěkné. Čekal jsem nějakou echt novinku, která rozčeří stojaté vody, ale bohužel. Dostali jsme spíš takové uhlazování a cizelování současných řad. Ovšem povedené, proti tomu nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Úplné novinky byly před pár měsíci - Black Bay Pro, Pelagos 39mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se