Kid_A Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 (upraveno) A nase rodinny setkani... Upraveno 6. října 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Už před časem jsem nakazil i bráchu. Začalo to ruskými kousky a končí to u igenů. Na rozdíl ode mě je schopnej si je komplet seservisovat. To já nad svejma jen slintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Hezky vyvážený kombo. Doplnil bych libovolné Marky, možná Snowflaky, a měl bych vystaráno. Děkuji, dnes po návštěvě banky trochu obměněno, bílej cifr zas až příště... Misto Monaco nejake oblekovky a neni co resit Jinak teda krasny to mas. Děkuji, pokusy s oblekovkama v minulosti byly, ale nedopadlo to, jsem holt dělník... Ale vždycky se snažím mít v rotaci něco, co k obleku vezmu, zde např. ty Marky a i Navi se dají, když to teda není smoking... Pekna familieDíky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Aktuální rodina. Horní řada komplet ruční nátah. A chybí hranaté géčka bo ty byly na ruce - po práci legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Děkuji, dnes po návštěvě banky trochu obměněno, bílej cifr zas až příště... Děkuji, pokusy s oblekovkama v minulosti byly, ale nedopadlo to, jsem holt dělník... Ale vždycky se snažím mít v rotaci něco, co k obleku vezmu, zde např. ty Marky a i Navi se dají, když to teda není smoking...Díky moc.Jooo, tak pane tohle je topovka! Tam někam směřuju - nemyšleno konkrétní kusy, ale tyhle tři značky. Ačkoliv vlastně i přesně takhle by to u mě šlo Klobouček! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Děkuji, dnes po návštěvě banky trochu obměněno, bílej cifr zas až příště... Děkuji, pokusy s oblekovkama v minulosti byly, ale nedopadlo to, jsem holt dělník... Ale vždycky se snažím mít v rotaci něco, co k obleku vezmu, zde např. ty Marky a i Navi se dají, když to teda není smoking... Díky moc. Karle, máš to pěkné, obzvláště s vědomím, že to je čtvrtina tvé rodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Karle, máš to pěkné, obzvláště s vědomím, že to je čtvrtina tvé rodinky. Uz davno ne, jsem opravdu fest redukoval... ale jinak dííík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Uz davno ne, jsem opravdu fest redukoval... ale jinak dííík! Tak jo, třetina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Trošku mi to prořídlo, ale zase se trochu zkvalitnil obsah. Aspoň teda myslím. Pořád jsem žabař proti místním borcům, ale rozvádět se zatím nechci, takže musím pomalu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Kde mas ty minizelvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Už jsou pryč, prostě pacient no :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Rodinka naruby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Moje rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Se s tim nemazlíš Každopádně ta první bedna je famózní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Maxel: tak to víš, jsem už dlouho ?vážně nemocný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Tak akorát na jednu ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Moje rodinkaA kua, tak tady bych si taky něco vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Ja bych neco vybral u Libora 2002 :-).Sakrys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Ale jo, tam taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Nezanevřel jsem na vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se