Přejít na obsah

Rodinné foto

Kalifx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 15 hodinami, Lobber napsal:

Vysvětlení dostal/nedostal .... 

tím bychom to mohli uzavřít a jít dále hm :0) 

Právě, že vysvětlení nebylo jasný, a když se v tom hovně pořád patláš, tak by asi stálo za to to uvést na pravou míru, jako třeba, je to krám mýho: kámoše, příbuznýho, je muj, ale hodinky tam jenom prodávám a moje nejsou, každopádně si zbytečně kazíš tady na foru auru 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to tady pozoruji jen z povzdálí. Nějakou ilustrační fotku z internetu jako ukázku něčeho, co vybírám nebo mě zaujalo, snad použil skoro každý, i bez odkazu na zdroj, ale něco jiného je vydávat takovou fotku za svou natož hodinky na ní zobrazené.

Lobber vysloveně nenapsal, že fotka je jeho a hodinky jsou jeho, ale z kontextu to tak vyplynulo, i když důkazy svědčí proti.

Tady bych očekával naprosto jasné vysvětlení všech souvislostí ze strany Lobbera, bez vytáček, jinotajů, narážek typu "vysvětlení dostal/nedostal". Sakra jsme přece chlapi, tak se k tomu postavme čelem.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, M3maniac napsal:

Ale tady v tomto vlákně nemají co dělat hodinky stažené z netu.....

Jasně, ty ilustrační fotky jsem nemyslel v tomto vlákně nebo ve fotogalerii, pochlubte se novými přírůstky..., ale třeba "Poraďte s koupí/výběrem", apod.

Proto píšu, že by se k tomu měl postavit čelem jako chlap.

Odkaz ke komentáři

vysvětlení jsem dostal/nedostal. Královna koloběžka první, obutá/neobutá, učesaná/neučesaná

Tady ve vlákně Lobber přitakal na to že u Dubů pracuje, v soukromé zprávě napsal, že tam nakupuje a zná se s majitelem. 

K původu fotek cituji:

K fotkám atd - se vyjadřovat nebudu, jak jsem Ti sdělil předešle..... Tvůj názor, ti vyvracet nebudu a mysli si a dělej si co chceš ....

Mně nevadí ilustrativní fotky, nevadí mně ani fotky cizích hodinek. Ale co mě vadí, jsou ty kecy okolo. 

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, financ napsal:

K fotkám atd - se vyjadřovat nebudu, jak jsem Ti sdělil předešle..... Tvůj názor, ti vyvracet nebudu a mysli si a dělej si co chceš ....

Takový litanie a přitom by stačilo napsat "jsou to moje hodinky" (pak to sem patří,) nebo "nejsou to moje hodinky" (pak to je do Co jste kde viděli) :)

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal:

teda nejaku velku fantaziu v tom nehladajte, ked sa na to pozeram tak "vcelku"... este tam chybaju GS a MM300, co su na rekreacii u Rudu. A zelvy stare 40 rokov a 7002 lezia v pokoji suflika.

IMG_0602_a.jpg

Pekna seiko rodinka, tie omegy ušlapů🤣

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...