Spongebob Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 každopádně trapas jak stodola nechtěl bych.. Ale pokud ti je třeba 15 let tak bych to pochopil, puberta je svinstvo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 15 hodinami, Lobber napsal: Vysvětlení dostal/nedostal .... tím bychom to mohli uzavřít a jít dále hm :0) Právě, že vysvětlení nebylo jasný, a když se v tom hovně pořád patláš, tak by asi stálo za to to uvést na pravou míru, jako třeba, je to krám mýho: kámoše, příbuznýho, je muj, ale hodinky tam jenom prodávám a moje nejsou, každopádně si zbytečně kazíš tady na foru auru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 18 hodinami, Lobber napsal: Tak chlapci.... Majestro FINANC , mě má u pozadí .... Vysvětlení dostal/nedostal .... tím bychom to mohli uzavřít a jít dále hm :0) TVL tak se máš vyjadřovat normálně a ne jako žák zvláštní školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomingo Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Financ tedy dostal/nedostal nějaké vyjádření? Dejve, podelis se? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Já to tady pozoruji jen z povzdálí. Nějakou ilustrační fotku z internetu jako ukázku něčeho, co vybírám nebo mě zaujalo, snad použil skoro každý, i bez odkazu na zdroj, ale něco jiného je vydávat takovou fotku za svou natož hodinky na ní zobrazené. Lobber vysloveně nenapsal, že fotka je jeho a hodinky jsou jeho, ale z kontextu to tak vyplynulo, i když důkazy svědčí proti. Tady bych očekával naprosto jasné vysvětlení všech souvislostí ze strany Lobbera, bez vytáček, jinotajů, narážek typu "vysvětlení dostal/nedostal". Sakra jsme přece chlapi, tak se k tomu postavme čelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Ale tady v tomto vlákně nemají co dělat hodinky stažené z netu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 12 minutami, M3maniac napsal: Ale tady v tomto vlákně nemají co dělat hodinky stažené z netu..... Jasně, ty ilustrační fotky jsem nemyslel v tomto vlákně nebo ve fotogalerii, pochlubte se novými přírůstky..., ale třeba "Poraďte s koupí/výběrem", apod. Proto píšu, že by se k tomu měl postavit čelem jako chlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 vysvětlení jsem dostal/nedostal. Královna koloběžka první, obutá/neobutá, učesaná/neučesaná Tady ve vlákně Lobber přitakal na to že u Dubů pracuje, v soukromé zprávě napsal, že tam nakupuje a zná se s majitelem. K původu fotek cituji: K fotkám atd - se vyjadřovat nebudu, jak jsem Ti sdělil předešle..... Tvůj názor, ti vyvracet nebudu a mysli si a dělej si co chceš .... Mně nevadí ilustrativní fotky, nevadí mně ani fotky cizích hodinek. Ale co mě vadí, jsou ty kecy okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 53 minutami, financ napsal: K fotkám atd - se vyjadřovat nebudu, jak jsem Ti sdělil předešle..... Tvůj názor, ti vyvracet nebudu a mysli si a dělej si co chceš .... Takový litanie a přitom by stačilo napsat "jsou to moje hodinky" (pak to sem patří,) nebo "nejsou to moje hodinky" (pak to je do Co jste kde viděli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Ale jinak teda na tom, dát sem fotku svý sbírky, i když to fotil někdo jinej, nevidím nic špatnýho. Až sem někdy dám svý rodinný foto, tak to rozhodně nebude fotka, kterou bych dělal já při svejch fotoschopnostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 teda nejaku velku fantaziu v tom nehladajte, ked sa na to pozeram tak "vcelku"... este tam chybaju GS a MM300, co su na rekreacii u Rudu. A zelvy stare 40 rokov a 7002 lezia v pokoji suflika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Krasna sestava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 (Moja) malá rodina automatov zo Saska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Pekna dedeer family Jožo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 5 hodinami, EpsteinBarr napsal: teda nejaku velku fantaziu v tom nehladajte, ked sa na to pozeram tak "vcelku"... este tam chybaju GS a MM300, co su na rekreacii u Rudu. A zelvy stare 40 rokov a 7002 lezia v pokoji suflika. Pekna seiko rodinka, tie omegy ušlapů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Něco málo z naši produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 před 36 minutami, jožko napsal: (Moja) malá rodina automatov zo Saska Jako Krusnohorec chvalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 Dík páni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Panerai rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Panerai rodinka Nádhera;-) Ale nemůžu si pomoct, chybí ti tam osmidenky:-D:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se