Vit Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Odesláno 21. září 2021 před 10 hodinami, adasek napsal: Notifikační emaily jsem opravil. Pomohlo to? Ano, je to jako dřív. Děkuji.
JoyStick Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Odesláno 21. září 2021 (upraveno) Zmizely mi "popisy" mezi jménem a fotkou vlevo od příspěvku. Jsem to jen já, nebo to je plošná věc? Upraveno 21. září 2021 uživatelem JoyStick
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Odesláno 21. září 2021 Před hodinou, JoyStick napsal: Zmizely mi "popisy" mezi jménem a fotkou vlevo od příspěvku. Jsem to jen já, nebo to je plošná věc? Zmizelo to všem, a naopak označení "Členové_50" mi přijde úplně zbytečné.
adasek Odesláno 21. září 2021 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2021 Starý vzhled Nový vzhled (jiného přiblížení si nevšímejte) Takže ten rank ("Megazávislák") tam byl a přesunul se do překrývajícího obrázku (který jsem odstraňoval), příspěvky se zhustily aby byly rychleji čitelné, jinak vypadá všechno stejně - i ta uživatelská skupina tam už byla. Já můžu nastavit aby to vypadalo skoro jakkoliv, ale příjde mi že ta změna je malá a celkově k lepšímu. Oni to třeba i uživatelsky testovali Otázkou tedy je, mám tam ten rank pod jméno zase vrátit?
JoyStick Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Odesláno 21. září 2021 Ve starém panelu to šlo navíc editovat, já jsem tam neměl zobrazeno megazávislák, ale slámochroup. To už v novém panelu taky nevidím. Je mi to vcelku jedno, jen mi šlo o zjištění, jestli nemám někde chybu já individuálně.
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Odesláno 21. září 2021 V zásadě mi ta nová podoba taky nevadí, jen opatrně s tím pohlavím, to by mohl být do budoucna problém
Pavelpu27 Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 Mně v Tapatalku zmizelo úplně všechno. Tváří se, že tam není žádný obsah. On ten Tapatalk na iPhone je teda k vzteku už víc, než rok.
nickolas Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Odesláno 1. října 2021 V 21. 9. 2021 v 11:55, JoyStick napsal: Ve starém panelu to šlo navíc editovat, já jsem tam neměl zobrazeno megazávislák, ale slámochroup. To už v novém panelu taky nevidím. Je mi to vcelku jedno, jen mi šlo o zjištění, jestli nemám někde chybu já individuálně. Čekej, počkej, jak jako vcelku jedno? Takhle bylo jasný kdo je kdo. Snad jako staří pardálové a velevlažní členové máme svý práva! Já trvám na opakování ceremoniálu!
Pavelpu27 Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Odesláno 3. října 2021 Nevím, co se stalo, ale Tapatalk začal fungovat.
E36 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Odesláno 4. října 2021 před 17 hodinami, Pavelpu27 napsal: Nevím, co se stalo, ale Tapatalk začal fungovat.
Kluk jako buk Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Odesláno 6. října 2021 Čistě sobecky napíšu, že mi ten "rank" pod nickem chybí. Byla s tím sranda a lépe se mi s tím pamatovalo, kdo je kdo. Přecejenom je tu uživatelů fakt hodně. Naopak nápis Členové_50 je IMHO zbytečný.
Murphy97 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Odesláno 6. října 2021 (upraveno) Chybi mi casovy udaj o tom, kdy byl vlozeny posledni prispevek. Presny timing, tedy hodina a minuta vlozeni posledniho prispevku mi vyhovoval vice, nez "odeslano pred 2, 6, 14 hodinami"... Upraveno 6. října 2021 uživatelem Murphy97
martar Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Odesláno 7. října 2021 Naprostý souhlas. Současná podoba timingu je nešťastná, nepřesná a mírně infantilní. Za rank pod nickem bych se taky přimlouval. Jen ze zvědavosti - proč se s těmahle věcma vůbec hýbe? Vadí to něčemu? Bxly to takové zažité drobné benefity fóra, dokreslující dojem o aktivních členech.
shaggy Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Odesláno 7. října 2021 Ta časová stopa nie je v nastavenie? Niekde som to videl, len neviem ci tu.
Radek124 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Odesláno 10. října 2021 Smím se zeptat co má znamenat upozornění, že se nějaký neznámý “MichalMCMXC zaregistroval pomocí (mého) odkazu” - že by nějaká nově nalezená asijská díra do zabezpečení “nového” IPB?
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Odesláno 10. října 2021 V 1. 10. 2021 v 8:12, nickolas napsal: Čekej, počkej, jak jako vcelku jedno? Takhle bylo jasný kdo je kdo. Snad jako staří pardálové a velevlažní členové máme svý práva! Já trvám na opakování ceremoniálu! Nicko tvl Ty dyž si nezměníš profilofku, tak Tě každej pozná i bez slintu pod ní Myslim že já sem taky bezpečně zaškatulkovanej
JoyStick Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Odesláno 10. října 2021 před 18 minutami, Radek124 napsal: Smím se zeptat co má znamenat upozornění, že se nějaký neznámý “MichalMCMXC zaregistroval pomocí (mého) odkazu” - že by nějaká nově nalezená asijská díra do zabezpečení “nového” IPB? Tys nevolil Pitomia co?
Bert Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Odesláno 11. října 2021 před 6 hodinami, Radek124 napsal: Smím se zeptat co má znamenat upozornění, že se nějaký neznámý “MichalMCMXC zaregistroval pomocí (mého) odkazu” - že by nějaká nově nalezená asijská díra do zabezpečení “nového” IPB? No, to by mne také zajímalo, ale netuším. Takže @adasek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se