paya01 Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 R. I. P. Chandlere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 ..a ja jsem teprve u pate rady.. nikdy jsem se drive nekoukal, az proste nyni.. a az nedavno se dozvedel o jeho zavislostech... jeste s nim toho hodne uvidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Chandlere, budeš mi chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Smutná zpráva.....R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cezan Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Chandler Muriel Bing ..... moja najobľúbenejšia postava v seriáli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Friends byl a je můj seriál.. nejprve česky, když jsem uměl, tak anglicky (to jsem ho vlastně objevil podruhé a měl ještě radši). Perry a humor jeho postavy byl perfektní. A ten seriál mě v myšlenkách provází doteď, pravidelně si vzpomenu na nějakou scénu co se zrovna hodí na moment/fázi v životě, či jako citace u piva... Moc mě mrzí, že to Perry nedal. Tajně jsem, jako spousta jiných, čekal ještě poslední vzpomínku, jeden delší díl třeba, minisérii pěti dílů... Asi by to nebylo ono, ale pro tu nostalgii. R.I.P. Chanandler Bong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Frank Frederick Borman - velitel letu Apollo 8, 24.12.1968 - oblet Měsíce a záběry odvrácené strany. R.I.P. Frank Borman, Astronaut Who Led First Orbit of the Moon, Dies at 95 - The New York Times (nytimes.com) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Odešel další dýmkař Karel Schwarzenberg, osobnost naší politiky. Odpočívejte v pokoji pane kníže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Kníže nás opustil. Čest jeho památce! Asi poslední z velkých u nás. Kouřil doutníky a pil červené víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Odpočívejte v pokoji, Kníže Ikdyž musím říct, že jsem si myslel, že zrovna Vy zde budete do sta nejmíň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Čest jeho památce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 tichou vzpomínku. byl vždycky svůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 23 hodinami, eloga napsal: Frank Frederick Borman - velitel letu Apollo 8, 24.12.1968 - oblet Měsíce a záběry odvrácené strany. R.I.P. Frank Borman, Astronaut Who Led First Orbit of the Moon, Dies at 95 - The New York Times (nytimes.com) Ještě připomenu jeho kolegu - Thomas Mattingly, se také před pár dny vydal ke hvězdám R.I.P. Zemřel astronaut Mattingly, který zachránil posádku Apollo 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 V 30. 10. 2023 v 13:33, H-B napsal: Friends byl a je můj seriál.. nejprve česky, když jsem uměl, tak anglicky (to jsem ho vlastně objevil podruhé a měl ještě radši). Perry a humor jeho postavy byl perfektní. A ten seriál mě v myšlenkách provází doteď, pravidelně si vzpomenu na nějakou scénu co se zrovna hodí na moment/fázi v životě, či jako citace u piva... Moc mě mrzí, že to Perry nedal. Tajně jsem, jako spousta jiných, čekal ještě poslední vzpomínku, jeden delší díl třeba, minisérii pěti dílů... Asi by to nebylo ono, ale pro tu nostalgii. R.I.P. Chanandler Bong Miss Chanandler Bong Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Kníže měl styl a vkus, jeho Big Piloty jsou toho důkazem. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Roman Čechmánek..... odpočívej v pokoji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 24 minutami, Gustaf napsal: Roman Čechmánek..... odpočívej v pokoji... Ty woe- podnikatel naprd, ale jako gólmana jsem ho měl rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 (upraveno) Je to nějak moc fajn lidi najednou Upraveno 12. listopadu 2023 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Flipik ok, správně, je to nezapomenutelná řada Apollo 8/11/13, vše neuvěřitelné zážitky v té počínající mediální době, tehdy jsme to "žrali". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se