Přejít na obsah

R.I.P.

Doporučené příspěvky

Friends byl a je můj seriál.. nejprve česky, když jsem uměl, tak anglicky (to jsem ho vlastně objevil podruhé a měl ještě radši). Perry a humor jeho postavy byl perfektní. A ten seriál mě v myšlenkách provází doteď, pravidelně si vzpomenu na nějakou scénu co se zrovna hodí na moment/fázi v životě, či jako citace u piva...

Moc mě mrzí, že to Perry nedal. Tajně jsem, jako spousta jiných, čekal ještě poslední vzpomínku, jeden delší díl třeba, minisérii pěti dílů... Asi by to nebylo ono, ale pro tu nostalgii. R.I.P. Chanandler Bong

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
před 23 hodinami, eloga napsal:

Frank Frederick Borman - velitel letu Apollo 8, 24.12.1968 - oblet Měsíce a záběry odvrácené strany.

R.I.P.

Frank Borman, Astronaut Who Led First Orbit of the Moon, Dies at 95 - The New York Times (nytimes.com)

Ještě připomenu jeho kolegu - Thomas Mattingly, se také před pár dny vydal ke hvězdám R.I.P.

Zemřel astronaut Mattingly, který zachránil posádku Apollo 13

Odkaz ke komentáři

V 30. 10. 2023 v 13:33, H-B napsal:

Friends byl a je můj seriál.. nejprve česky, když jsem uměl, tak anglicky (to jsem ho vlastně objevil podruhé a měl ještě radši). Perry a humor jeho postavy byl perfektní. A ten seriál mě v myšlenkách provází doteď, pravidelně si vzpomenu na nějakou scénu co se zrovna hodí na moment/fázi v životě, či jako citace u piva...

Moc mě mrzí, že to Perry nedal. Tajně jsem, jako spousta jiných, čekal ještě poslední vzpomínku, jeden delší díl třeba, minisérii pěti dílů... Asi by to nebylo ono, ale pro tu nostalgii. R.I.P. Chanandler Bong

Miss Chanandler Bong

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...