vzduch Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna R.I.P. Moc mladá a uměla se s tím neřádem prát. 1
FantasticFabio Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Na světě , či v životě je to dost krutá nespravedlnost…. Když rodič musí pohřbít svoje dítě…..
FantasticFabio Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Právě teď, FantasticFabio napsal: Na světě , či v životě je to dost krutá nespravedlnost…. Když rodič musí pohřbít svoje dítě….. je mi jich líto všech….
kuncák7 Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Marcel Cupak- v 51 letech. Jedna z ikonek fotbalové Zbrojovky, muj vrstevnik ( co jsem ho ještě v dorostu " okopaval" jako řepu).
Bert Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Updated 10:01 AM SELČ, April 21, 2025 VATICAN CITY (AP) — Pope Francis died Monday morning, Cardinal Kevin Ferrell, the Vatican camerlengo, announced. “At 7:35 this morning, the Bishop of Rome, Francis, returned to the home of the Father. His entire life was dedicated to the service of the Lord and of his Church,″ Farrell said in the announcement. “He taught us to live the values of the Gospel with faithfulness, courage, and universal love, especially for the poorest and most marginalized. “With immense gratitude for his example as a true disciple of the Lord Jesus, we commend the soul of Pope Francis to the infinite, merciful love of God, One and Tribune.″ 1
Radek124 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Smutná zpráva, i pro zarytého neznaboha jako já. 2
Conrad Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Velmi smutné, ještě v neděli jsem ho viděl na balkonu Svatopetrského náměstí
Gustaf Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Zrovna včera jsem si pustil film Konklave...a dneska čtu tohle.... 1
Nick06 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Odpočívej v pokoji Františku. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
kuncák7 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 3 hodinami, Radek124 napsal: Smutná zpráva, i pro zarytého neznaboha jako já. +1, vystizne popsáno. Mam to stejne.
Navros Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna R.I.P. horolezec Honza Červinka (27. 6. 1930 - 19. 4. 2025) 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se