Navazka Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Karel Malik - Echt! Tu kapelu jsem v 90 tkach zral jak zadnou jinou ceskou.... Larry Go!
kuncák7 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 20 hodinami, Tittus napsal: Frederick Forsyth (25.8.1938-9.6.2025) Jeden z mých oblíbených spisovatelů, všechny knihy jsem přečetl několikrát. A znal jsem některé lidi, které zmiňoval ve svém životopise, když navštívil Prahu jako tajný agent "britské inteligence". Ach jo, když vyšla jeho knížka, musel jsem ji hned mít a ten den se pak nešlo ani spát, četl jsem to doslova jedním dechem. 1
Katchabba Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 21 hodinami, Navazka napsal: Karel Malik - Echt! Tu kapelu jsem v 90 tkach zral jak zadnou jinou ceskou.... Larry Go! "Vopustil hospodu, ani neví proč... Noc je dlouhá!" 1
financ Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července (upraveno) Felix Baumgartner RIP Upraveno 17. července uživatelem financ 1 1 2
tikzot Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července (upraveno) Cooooo?! Bože Upraveno 17. července uživatelem tikzot
bandicoot Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Mladej kluk a píšou zdravotní potíže. Tvl. Dneska druhá taková zpráva. První, co jsem četl, byl Tonelli. Ten šílenec co jezdil hřebenovky. https://www.instagram.com/andreas_tonelli?igsh=MXNjczc2dDh3b21nNg== 1
nickie Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Haugland, Kvaizar,Křeček -tým AZNP Škoda. K vidění byli v osmdesátkách na Barum rallye. Ve vizovických kopcích jsme koukali jsme na Š130 jak na zjevení. R.I.P. 1
Harwey Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Felix teda asi technicke problemy https://sport.aktuality.sk/ostatne-sporty/clanok/velky-zvrat-v-pripade-umrtia-baumgartnera-infarkt-to-nebol-vyvratila-technicka-expertiza-2025071910591143368
Pozorovatel Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července (upraveno) Ďáble se vrátil domů Vyrostl jsem na něm Upraveno 22. července uživatelem Pozorovatel
Horhe Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července (upraveno) RIP OZZY Mama i'm coming home jsem nechal zahrát na pohřbu tátovi. Milovali jsme ho oba. Upraveno 22. července uživatelem Horhe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se