AKUC Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října (upraveno) RIP Upraveno 18. října uživatelem AKUC
Peto86 Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Jack DeJohnette https://www.facebook.com/jackdejohnette/posts/it-is-with-great-sadness-that-we-announce-the-death-of-jack-dejohnette-he-died-p/1442582900569349/
kdojinej Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Ted jsem si precetl, ze v 46 letech umrel Ricky Hatton, top boxer..
Klotzman Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu Tchéky Karyo, ach jo, zas kousek mládí v háji... 1
kuncák7 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Odesláno 4. listopadu Dominik Duka, vím, že je hlavně díky poslední dekádě poměrně kontroverzní a já, jako ateista ( spíš přímo nevěřící ) mám co nejmíň kecat, ale zaslouží si ho vzpomenout a uvést v tomhle vlákně. Požehnanej věk. 1
Klotzman Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Zemřel Udo Kier, Christoph Waltz béčkových filmů a dvorní herec Uwe Bolla. Ale hrál i u Fassbindera, Larse von Triera a Tarantina. Padouchy a šílence hrál tak, že byla radost pohledět. Kdo jste neviděli FarCray (CSFD okolo 30%), doporučuju zkouknout
kuncák7 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu RIP Jorga Kotrbova- její princezny zaporacky jsem měl vždycky rád a v MASH major Stabajzna.
bobi Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu R.I.P. Jorga Kotrbová (Propůjčila mimo jiné hlas majorce Margaret „Šťabajzně“ Houlihanové) 1
cezan Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Skvelá herečka, či už v Utrpení mladého boháčka, Pátek není svátek, alebo v Zlatovláske. „Za hory, říčky, stráně leť, tam čeká příští muž tvůj. Ať má tě rád jako já tě mám, ne, nepláču, jen si pluj."
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 13:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:30 Theodor Pistek- spolupráce s Formanem byla legendární. Parádní život. 1 1
tikzot Odesláno čtvrtek v 13:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:38 Přesně, Martine, měl krásnej a dlouhej život, Amadeus je klenotnechť je mu země lehká
ragu Odesláno čtvrtek v 14:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:38 Prdele, chtěl jsem od něj nějakej obraz nebo kresbu. R.I.P.
Ivan Lelák Odesláno čtvrtek v 14:39 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:39 Theodor Pišťěk - člověk a umělec širokého záběru. Jeho dílo jsem miloval od dětství, jeho obrazy byly nádherné. Miloval i motorsport a jeho testy tehdy klasických vozů Porsche nebo Hondy CBX 1000 se četly jedním dechem. Jeho kostýmy v mnoha filmech, v čele s Amadeem, ale i Arabela a další, byly úžasné. Nikdy jsem ho osobně nepoznal, ale bude mi chybět. 2
Moty Odesláno pátek v 08:46 Nahlásit Odesláno pátek v 08:46 R.I.P. Cary-Hiroyuki Tagawa a.k.a. Shang Tsung z Mortal Kombat 1
kuncák7 Odesláno pátek v 10:52 Nahlásit Odesláno pátek v 10:52 Můj oblibenej " padouch". Další ztráta z mého mládí.
tikzot Odesláno pátek v 17:42 Nahlásit Odesláno pátek v 17:42 Tohle bolí..:-(( ta mediální masáž strašná.. mrázek ústředna hlásí smutek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se