Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dominik Duka, vím, že je hlavně díky poslední dekádě poměrně kontroverzní a já, jako ateista ( spíš přímo nevěřící ) mám co nejmíň kecat, ale zaslouží si ho vzpomenout a uvést v tomhle vlákně. Požehnanej věk.

• Dát hlas 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zemřel Udo Kier, Christoph Waltz béčkových filmů a dvorní herec Uwe Bolla. Ale hrál i u Fassbindera, Larse von Triera a Tarantina. Padouchy a šílence hrál tak, že byla radost pohledět. Kdo jste neviděli FarCray (CSFD okolo 30%), doporučuju zkouknout 🙂

image.thumb.jpeg.1e289818b70406dff62cdb8064c13321.jpeg

Odesláno

RIP Jorga Kotrbova- její princezny zaporacky jsem měl vždycky rád a v MASH major Stabajzna. 

Odesláno

R.I.P.  Jorga Kotrbová  😢

J.K..jpg.33bef311a4f7da3abcd3238a9b37ba26.jpg

(Propůjčila mimo jiné hlas majorce Margaret „Šťabajzně“ Houlihanové)

• Sad 1
Odesláno

Skvelá herečka, či už v Utrpení mladého boháčka, Pátek není svátek, alebo v Zlatovláske.

„Za hory, říčky, stráně leť, tam čeká příští muž tvůj. Ať má tě rád jako já tě mám, ne, nepláču, jen si pluj."

• po 2 týdnech...
Odesláno

Theodor Pišťěk - člověk a umělec širokého záběru. Jeho dílo jsem miloval od dětství, jeho obrazy byly nádherné. Miloval i motorsport a jeho testy tehdy klasických vozů Porsche nebo Hondy CBX 1000 se četly jedním dechem. Jeho kostýmy v mnoha filmech, v čele s Amadeem, ale i Arabela a další, byly úžasné. Nikdy jsem ho osobně nepoznal, ale bude mi chybět.

Theodor_Pištěk,_Ecce_Homo,_1983.jpg

• Díky 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...