Radek124 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 (upraveno) Taky jsem si říkal jestli je to jenom eklhaft uchmatanej a znova připlesknutej igelit, nebo jestli ta plastová “dolalová hodynka” přišla takhle dojebaná už v krabici. Doufám že se v tom trezoru budou vyjímat hned vedle sbírky podobně hodnotných “svítících céček” z 80. let… Upraveno 31. května 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupima Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Bez igelitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 3 hodinami, Lupima napsal: Bez igelitu A barvěj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtamalenak Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Jakože moony jsou moje dreamwatch, ale momentálně nemám 150k na origo, takže jako dočasné řešení mi tohle přijde fajn... Navíc já hodinky nosím pořád a origo moony bych hrozně nerad dojebal... Takže už jsem domluvený se švagrem a pokud budou, tak mi je pošle rovnou z Kuala lumpuruOdesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Múny na Chrono začínají na 8.5k Kč. Hype je zpět na měsíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 https://www.fratellowatches.com/inside-the-moonswatch-production-facilities/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 V 28. 6. 2022 v 9:17, TCF napsal: https://www.fratellowatches.com/inside-the-moonswatch-production-facilities/ Se u toho tváří, jakoby vyráběli opravdický hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Hezká továrna na suvenýry. V kontextu tohohle a jak vážně se u toho tváří mi to celý přijde jako by v McDonalds zrušili online objednávky a drive through, na stoly by se vedly pořadníky a s kamenným ksichtem by ti študáckej manažer pobočky tvrdil, že McDonalds je hlavně o setkávání, zážitku a dobré gastronomii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Void Odesláno 29. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2022 Nevite, jestli uz jsou bezne dostupny v tech obchodech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Já zkoušel minulý týden tři různý Swatch butiky v Curychu a nikde nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2022 Basel taky nič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 (upraveno) Lidičky, tak se zdá, že problém s nedostupností už je vyřešen! Má to jen tu drobnou vadu, že zvýšenou poptávku asi vykrývají úplně jiný čínský továrny, než u kterejch Swatch Group původně objednávala: Upraveno 1. července 2022 uživatelem Tos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 Ty repliky (mimochodem zhruba za desetinu toho, co stojí MoonSwatche), co jsem koukal by měly bejt buď jen z plastu a nebo nabarvený hliník, takže při případném osobním převzetí by to neměl být problém na omak hned poznat. Ale jak často se osobka u MoonSwatchů poštěstí, čili pro nákup na dálku je to video výše super. A btw. nevím, jestli to sem někdo dával, ale vyšel rozhovor s CEO Swatche: https://www.fratellowatches.com/swatch-group-ceo-nick-hayek-about-the-moonswatch/#gref Vypadá to, že online nebudou nikdy, viz: “There’s no emotion in online buying. It’s a carefully produced Swiss Made watch and not a commodity. After the whole world had to stay at home for two years because of COVID, it was about time to celebrate and to bring the people back on the streets, meet together, and revive the brick-and-mortar stores.” A super je taky jeho citace o fandovi, co chtěl posbírat všechny modely: “He comes up with an example of someone who traveled around to 11 different cities in Switzerland trying to get all 11 MoonSwatch models. This Swatch fan didn’t succeed in getting all 11 watches, but no grudge was held, as she “surely had a nice story to tell” and made many new friends.” To musí bejt super zážitek, když objedeš celou zemi kvůli hodinkám, neseženeš je, ale máš aspoň příběh k vyprávění... Ty jsou fakt úplně odtržený od reality. A jinak teda už jsem MoonSwatche taky vyzkoušel, koupeno na CH za 9 komplet a hned šly dál, protože za tu cenu, když jsem je na živo viděl, mi fakt radost nedělaly. Za těch retailových 250 EUR by bejvaly byly fajn, ale to nikdy nebude k sehnání, takže za mě si můžou bio-moony strčit do bio-otvoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 Bolo zavrete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trpaslik Odesláno 10. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 V 23. 3. 2022 v 18:08, tombas napsal: Swatchky prodávají i tuzemští prodejci, např. hodinky-365, ale ani zmínka o MoonSwatchích. A taky píšou vybraní prodejci, co to znamená nevím, podle čeho je vybírají? Nestihla jsem jeste procist zbytek tohoto vlakna ale hodinky 365 je mit nebudou, dneska jsem si s nima psala :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Prikladam rozhovor s Hayekem, kde uvadi, ze od vydani Moonswatchu se zajem o klasicke Omega Speedmaster znasobil. Takze asi dobrej tah... https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-08/omega-moonwatch-sales-surge-after-cheap-swatch-version-goes-wild Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 Tak to čumím jak puk. Přitom taková blbost. Zajímalo by mě, jestli to u Omegy sami vůbec čekali nebo jestli to byl promyšlený marketingový trik. Pokud jim tak moc stouply prodeje Moonů, tak je čas je zase zdražit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2022 před 2 hodinami, AndyAaron napsal: Prikladam rozhovor s Hayekem, kde uvadi, ze od vydani Moonswatchu se zajem o klasicke Omega Speedmaster znasobil. Takze asi dobrej tah... https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-07-08/omega-moonwatch-sales-surge-after-cheap-swatch-version-goes-wild To je jasný jak facka, jak sem ŕikal na začatku, - uděláme to nedostupný a lidi je budou chtít tak moc a a tak logicky dojdou ke klasik moonum, pravda trochu dražším, ale když něco chceš;-)… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se