stando Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Chalani dakujem za postrehy. Idem do tych HOKA.
stratom Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Mám hoka clifton, nabehano cca 600km a zatím spokojenost. Pohodlne objemovky Chalani dakujem za postrehy. Idem do tych HOKA.
minimus80 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2018 Beham a vencim suntoo ambit kazde rano ale teraz tie vyhlady z Spišu na Tatry a opacnym smerom to je pecka
rolas Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Hledám kolegu na B7, parťák bohužel ze zdravotních důvodů nemůže. Upřednostnil bych trasu Short a cíl je 17/18 hod, pro více info když tak SZ.
Anela Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 doufám, že se ti podařilo někoho najít a jak jinak, pánové, jak to šlo? já jsem letos naprosto spokojený, protože jsme se dostali na čas, který už mi stačí na to, abych za B7 udělal tečku (alespoň na čas). SHORT a čas lehce přes 17 hodin.
redd Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 (upraveno) Jen pro info: dnesni vitez UTMB (ultra tour du mont blanc) to dal za 20h44min (171,5 km a 10042 vyskovych metru). Upraveno 2. září 2018 uživatelem redd
Igicz Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 17h je moc pekne... Ja se byl nakonec jen podivat na start. Partak to nejspis prepiskl s treninkem a necely tyden pred zavodem mu yeblo v bedrech. A to tak, ze bez opichu a kapaku nemuze chodit. Sent from my iPhone using Tapatalk
Anela Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Jen pro info: dnesni vitez UTMB (ultra tour du mont blanc) to dal za 20h44min (171,5 km a 10042 vyskovych metru).ano, kontroloval jsem socialni site hned ve frenu na namesti, abych videl, jak si vedou v chamonix na defacto dvojnasobne trati Xavierovi to preju, snad je to pro nej naplast za nepodareny Hardrock. letos docela masakr, cekal jsem souboj s timem tollefsonem a zachem millerem... oba nedokoncili. Kiliana pichla par hodin pred startem vosa... tyhle zavody jsou proste i o tom, ze se vsechno ve spravny cas sejde a nic se (moc) neposere.
Beet Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 17h je moc pekne... Ja se byl nakonec jen podivat na start. Partak to nejspis prepiskl s treninkem a necely tyden pred zavodem mu yeblo v bedrech. A to tak, ze bez opichu a kapaku nemuze chodit.17h je krásný čas. Gratulace. Možná to taky jednou zkusím. S parťákem soucitim. Včera se mi stalo to samé, a jen jsem se plazil. Naštěstí jsem to zvládl na brufenech. Dnes už je to trochu lepší a můžu chodit. Absolvoval jsem první den našeho prvňáčka.
Bells Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Pábové dávám se po letech zase na aktivnější běhání a potřebuju boty poradíte pls?Ideálně nějaké univerzály na beton/les, les nemyslím nijak extrémně, ale nevím, jestli něco takového vůbec je, respektive zda to má smysl. Nechce se mi mít dvoje boty, každé na něco, raději bych jedny na vše, pokud se to tak dá. Budu rád za tipy. Ještě jen doplním, že co se týče betonu, někdo mi může předhodit Ultraboosty, tak u těch rovnou říkám, že ne, Boosty mám hrozně rád, ale jako normální boty na chození, na běh to v mém případě úplně není. Samozřejmě něco s boostem by se mi líbilo, ale ne až tak přehnaným, chci aby boty ještě tady drželi, což při řádné vrstvě boostu nejde. Každopádně ono jakékoliv boosty asi moc univerzální nebudou, takže se vyřadí tak jako tak že?
Libor_OV Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Zkus zajít do nějaké běžecké prodejny - v Praze třeba triexpert. A poptej se a vyzkoušej. Píšeš beton/les a les nijak extrémně. Pak bych šel do silniček - v jednoduchém terénu s nima problém mít nebudeš a na silnici ti nebude ubývat podrážka tak rychle, jako trejlovkám.
Bells Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Zaujalo mě na první nástřel, kdy jsem začal hledat něco takového:https://www.sportisimo.cz/adidas/response-+-m/154563/?velikost-obuvi[]=2384&velikost-obuvi[]=2351&velikost-obuvi[]=2352nebohttps://www.lionsport.cz/bezecke-boty-adidas-performance-vengeful-m-bb3638?size=10Má to boost, vypadá to, že ne tunu boostu a podrážka vypadá, že i ten les by mohl být v pohodě. Za Triexpert díky, koukám, že mám jednu z prodejen dokonce kousek od baráku a přitom o ní vůbec nevím. Tam se mohu stavit kdykoliv, to je fajn.
pebe Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 teď, teď jsem byl v prodejně v Hradci Run4fun a odešel s Inov8 Trail Talon 290. Zkusil jsem tam asi desatero bot, proběhl se na páse a tyhle mi sedly nejlíp. Pán povídal 50/50 trail/asfalt.
Bells Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Ty vypadají dobře, koukám, že v Triexpert je taky mají, takže schválně zkusím. Přijdou mi teda spíš do terénu, ale zdání možná klame, hlavní je samozřejmě pocit na noze, to je mi jasné. Díky za tip.
guzmic Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 Inov má fakt velký výběr bot a dost lidí je chválí. Ale třeba u nás ve městě borec zrušil inov obuv kvůli reklamacím a prodává dynafit.
Anela Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 na asfalt a mestske stezky ma myslim inov8 jiny model, tusim parkclaw...doporucuju vyzkouset i hoka
rolas Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Odesláno 12. září 2018 doufám, že se ti podařilo někoho najít a jak jinak, pánové, jak to šlo? já jsem letos naprosto spokojený, protože jsme se dostali na čas, který už mi stačí na to, abych za B7 udělal tečku (alespoň na čas). SHORT a čas lehce přes 17 hodin.Gratuluji, krásný čas! Jinak kolegu jsem sehnal, nakonec jsme šli LONG, ale bohužel cestou na lysou jsem to musel zabalit, cestou na travný mě začalo docela pobolívat koleno na vnější straně a potom jsem už začal na to kulhat, takže z B7 jsem si odnesl přetížení iliotibiálního traktu a teď chodím na rehabky (ani jsem netušil, že to je tak příjemné , moje první). Dost mě to mrzelo, protože čas jsme měli velmi slušný pro mě (tempo bylo na 16 hod) a relativně jsem se cítil dobře. Jinak byla to první B7 a pěkný zážitek, Horská výzva mi připadala po tomto jak nějaká soukromá akce .
Anela Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Gratuluji, krásný čas! Jinak kolegu jsem sehnal, nakonec jsme šli LONG, ale bohužel cestou na lysou jsem to musel zabalit, cestou na travný mě začalo docela pobolívat koleno na vnější straně a potom jsem už začal na to kulhat, takže z B7 jsem si odnesl přetížení iliotibiálního traktu a teď chodím na rehabky (ani jsem netušil, že to je tak příjemné , moje první). Dost mě to mrzelo, protože čas jsme měli velmi slušný pro mě (tempo bylo na 16 hod) a relativně jsem se cítil dobře. Jinak byla to první B7 a pěkný zážitek, Horská výzva mi připadala po tomto jak nějaká soukromá akce . diky moc hroskou vyzvu chci tez zkusit. slysel jsem, ze jesenicka je vyborna a ze diky prevyseni je vic behava. no a misto B7 chci zkusit H8. spise neco kratsiho, tak kolem 50-70 km at se to da zabehnout pres den a at to neni tak tezke, mi se po b7 ozvala plantarni fascie takze se musim trochu setrit.
guzmic Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 http://www.behdochoca.com/o-akcii/ zítra zkusím další kopec. 6500m a 1091m výškových, tak doufám, že to přežiju.
guzmic Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Tak přežil jsem, čas strašný...ale byl jsem hore. :-)Pro představu, kam se běželo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se