Prochy68 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 ja vazne nosem ne, ani chuzi, obecne nosem moc nedycham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 2 hodinami, Ajaj napsal: Vždyť vám to povídám - Maffetone @redd- 5:13 na kilák při 125 tepu??? Radši nechci vědět tvoje rychlý tempo Hmmmm. Tak jsem zkusil “běh” na 120 tepů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Kluci díky za rady.. jak říkáte musím zkusit..pomaličku na klidek a uvidí se nosem to bude hodně pauziček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 hm, díky. to vypadá nějak profi - i ta cena. spojí se s Garminem? očekávám že ano.s Fenix 5 ano, ine modelly netusim Hmmmm. Tak jsem zkusil “běh” na 120 tepů co je to za applikacia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 Strava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2022 a běh přes běhátko s aplikací “Kinomap” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 tak já vidím celkem jasně, že mi to měří úplně blbě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. těch 90bpm asi těžko. Dnes jsem zkoušel ráno asi 20 dřepů a tepovka byla stále 70-72, tj. kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 @ismit- a co pouzivas na mereni? Mne treba hrudni pas s Garminem zacne ukazovat kraviny (vetsinou smerem nahoru) kdyz baterka v hrudaku dochazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 ahoj, mám nějaký ten standardní od Garminu s ANT+ baterku starou jsem měřil, měla asi 3.1 V, ale pro jistotu jsem dal novou. Klasicky to naběhne tak v 10. nebo třeba až v 15. minutě, Aha, Garmin (dole) a Strava (nahoře) to průměrují jinak. Každopádně ty hodnoty tepu jsou strašně nízké. Takhle natrénováno nemám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 to je hodně divný, že na začátku vůbec neměří. To bych řekl, že už je něco fakt špatně. Zkus ještě ten pás z hodinek vymazat a spárovat znova. Třeba to pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Pro lepší přenos signálu na pás většinou stačí navlhčit místo pod snímačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 ja sem mel tenhle problem s Garmin HRN run2, cca po roce uplne kraviny, bud 180 a vejs nebo pdobne jako ty a vyresil sem to tak, ze sem ho odnesl prodejci, cekal 30dnu pry na nejakou diagnostiku a pak dostal novy, ktery fungoval normalne nez me ho rozkousal pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Pereš to občas práškem? U předchozí verze hruďáku jsem na to kašlal až mi to začalo dělat podobné kraviny. Pak jsem to vypral a spravilo se to. Pral jsem to práškem v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 mám 2. dlouho jsem používal ten černý (blíž k NB) a přehodil jsem na něj novější snímač. TEĎ jsem to přehodil na ten novější pruhovaný. Proč jsem s tím experimentoval? ten novější bruálně smrděl, a to i po vyprání. Takže ano, občas jsem to i pral, haha. Tak jsem zvědavý na dnešní statistiku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 JA beham s Fenix 6X a pás HRM Tri.....zhruba každy piaty výbeh ho mrdnem aj s bežeckymi handrami do pračky a operiem ho. Už ho mam dva roky a bez problemov funguje. Pri 10km vybehu a tempe 5min mam priemerne tepy okolo 140, VO2 55...holt beham rocne 1700km uz nejakych sedem rokov a kondička je paradna, len treba vydržat. Plus do toho 6500km bajk.....Ked si spomeniem na svoje zaciatky :):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 (upraveno) Já HRM Tri taky pravidelně pral a po roce se mi začaly odlepovat snímače, nic hrozného, všechno fungovalo, ale nevím jak by to pokračovalo a rozvíjelo se dále, kdybych v tom pokračoval. Při reklamaci hodinek jsem pás přihodil do reklamovaného balíku, napsal, že se odlepují snímače a dostal jsem nový hrudní pás HRM Pro….ten už raději peru jen v ruce. Upraveno 13. ledna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 já běhám pravidelněji asi od 2011. S praním to moc nepřeháním a možná i proto mi bunda Adidas z toho roku pořád nádherně drží (s elasťáky už je to horší, ty jsem asi už 3x zašíval na prdeli)... ok, tak teď už to ukazuje trochu rozumnější hodnoty s novějším (smradlavějším) pásem. i když ten začátek, kde sbíhám z kopečka je podle mě taky trochu mimo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Už se chytám kde čeho, abych ulevil a hlavně dlouhodobě stabilizoval ty své bolavé nohy. Do vložek na míru určitě půjdu. Další krok je úvaha o širokých botách. Našel jsem u nás tři značky s tímto sortimentem: Altra https://www.funrun.cz/14_altra Joe Nimble https://cz.joe-nimble.com Topo https://www.trisportshop.cz/topo Víte ještě o nějakých jiných? Jaké máte zkušenosti s těmi třemi zmíněnými? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Ja jednu dobu behal v Topo (athletic) a ty byly super. Hodně pohodlný (i když mám úzkou nohu) a překvapivě hodně rychlý na silnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Altra Lone Peak 5 mě čeká v zásilkovně. Budu to mít převážně na turistiku, mám problémy s chodidly a obuv s nízkým dropem mi dělá dobře. Po vyzkoušení dám referát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se