Beet Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 V 9. 4. 2023 v 12:15, Gulas napsal: @Beet Díky, už si to štráduju po Chilkoot trail Ještě teda dotaz k nastoupaným patrům. To je metrika, kterou podle mě moje hodinky (735xt) doposud nezaznamenávaly. Dá se to nějak nastavit, nebo je to na nový hodinky? Jinak já odznáčky řeším až posledních pár měsíců. Dřív jsem garminy nosil čistě na sport a nechtěl jsem být jejich otrokem např. kvůli krokům. Ale zvykl jsem si rychle a je fakt, že mě ven dostaly i tehdy, kdy bych normálně nešel. 735 nemají barometr, takze to nijak neobejdes. Takze nove hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 @Beet Díky, tak na Everest až někdy v budoucnu a zatím jen choďáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 @hopa26- v tom případě doporučuji už jenom sekat celej rok dřevo. Kdyby ti to náhodou nezvedlo kondici (ale data mluví jinak), tak budeš aspoň připravenej na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 @Ajaj tolik klád zas nemám, už jsem s hromadou notně pokročil. jen mi to trénování přišlo zajímavý no. už budu potichu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne. Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Jak to na Slovensku stojí poslední dobou všeobecně za h..no, tak tu přírodu tady žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 V 18. 4. 2023 v 13:13, wawrik napsal: Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne. Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno. Napadla mě jako první firma GORE Mají i s golierom, ale vypadá už moc teple (myslím teple, ne teple) https://www.triexpert.cz/produkt/4797-panske-bezecke-triko-gore-m-gws-base-layer-long-sleeve-shirt/16258?gclid=Cj0KCQjwxYOiBhC9ARIsANiEIfYZaS_3dMSLmlRb3ToCv1rx_5fwifW6rXURcIOPvitmCfOBMSL3QrEaAq0rEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Podobné mám, bajkový dres od Castelli s krátkymi rukávmi, občas v tom aj behávam, keď je tesne nad nulou. A ako vravíš, je to príliš teplé. Membrána do tých vyšších teplôt nepatrí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 V 18. 4. 2023 v 13:13, wawrik napsal: Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne. Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno. já mám už roky tohle: Pánske hrejivé bežecké tričko Warm Day Visibility s dlhým rukávom - Decathlon já v něm odběhám celý studený půlrok, nosím ho fakt často. extra kosa termo prádlo, tričko a vesta (bunda) kolem nuly termo + tričko do deseti stupňů jen tričko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 po hooooodně dlouhé době jsem se rychlostí cítil jako mladík. Někdy je fajn bejt starej a mít prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 před 18 hodinami, Ajaj napsal: po hooooodně dlouhé době jsem se rychlostí cítil jako mladík. Někdy je fajn bejt starej a mít prachy haha presne, lita v tom clovek jako vitr Next3 mam na desitku, Adios Pro na 1/2 Marathon a na Marathon sem si ted donesl Rocket X 2 moje pani se me uz trochu smeje, pry je beh levnej sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 V 7. 4. 2023 v 15:43, Ajaj napsal: jinak se to už blíží ako sa vola ta appka ? nenasiel som vo vlakne jej nazov. dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 před 10 minutami, pato31681 napsal: ako sa vola ta appka ? nenasiel som vo vlakne jej nazov. dakujem garmin connect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 presne. A expedice tam uz padaj… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 na dědka a na to že tyhle “kosmický” rychlosti vůbec netrénuju, tak obrovská spokojenost. Stáří se vodkládá. Letos ještě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 No minimalne jednoho dedka si ted nasral , to ale bude tema botamaOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 1 hodinou, Ajaj napsal: na dědka a na to že tyhle “kosmický” rychlosti vůbec netrénuju, tak obrovská spokojenost. Stáří se vodkládá. Letos ještě ne pěkný, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 @Ajaj Super výkon! taky plánuju v květnu nohy zkusmo roztočit, tak snad se bude čím pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 @Ajaj krásné tempo palec hore já jdu zítra vyzkoušet firemní běh 6 km tak doufám, že se zlepším, kilometrů mám v nohách tak 2x tolik jak loni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Diky vsem. Neni nad to si poridim oranzovy boty. Pak to jde samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se