Přejít na obsah

běhání

Doporučené příspěvky

V 9. 4. 2023 v 12:15, Gulas napsal:

@Beet Díky, už si to štráduju po Chilkoot trail :D Ještě teda dotaz k nastoupaným patrům. To je metrika, kterou podle mě moje hodinky (735xt) doposud nezaznamenávaly. Dá se to nějak nastavit, nebo je to na nový hodinky? :D

Jinak já odznáčky řeším až posledních pár měsíců. Dřív jsem garminy nosil čistě na sport a nechtěl jsem být jejich otrokem např. kvůli krokům. Ale zvykl jsem si rychle a je fakt, že mě ven dostaly i tehdy, kdy bych normálně nešel.

735 nemají barometr, takze to nijak neobejdes. Takze nove hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne.

Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno.

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2023 v 13:13, wawrik napsal:

Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne.

Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno.

Napadla mě jako první firma GORE  

Mají i s golierom, ale vypadá už moc teple (myslím teple, ne teple) :)

Panske-bezecke-triko-GORE-M-GWS-Base-Layer-Long-Sleeve-shirt.jpeg.1468d961fe08f76decb2667c59b7fb9e.jpeghttps://www.triexpert.cz/produkt/4797-panske-bezecke-triko-gore-m-gws-base-layer-long-sleeve-shirt/16258?gclid=Cj0KCQjwxYOiBhC9ARIsANiEIfYZaS_3dMSLmlRb3ToCv1rx_5fwifW6rXURcIOPvitmCfOBMSL3QrEaAq0rEALw_wcB

Odkaz ke komentáři

V 18. 4. 2023 v 13:13, wawrik napsal:

já mám už roky tohle:

Pánske hrejivé bežecké tričko Warm Day Visibility s dlhým rukávom - Decathlon

já v něm odběhám celý studený půlrok, nosím ho fakt často.

extra kosa termo prádlo, tričko a vesta (bunda)

kolem nuly termo + tričko

do deseti stupňů jen tričko.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Ajaj napsal:

po hooooodně dlouhé době jsem se rychlostí cítil jako mladík. Někdy je fajn bejt starej a mít prachy 😎

IMG_0035.thumb.jpeg.326a3b3edb9f079a222849af0ddf72df.jpeg

haha presne, lita v tom clovek jako vitr 🙂  Next3 mam na desitku, Adios Pro na 1/2 Marathon a na Marathon sem si ted donesl Rocket X 2 😄 moje pani se me uz trochu smeje, pry je beh levnej sport :D

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Ajaj napsal:

na dědka a na to že tyhle “kosmický” rychlosti vůbec netrénuju, tak obrovská spokojenost. Stáří se vodkládá. Letos ještě ne 🖕

79807B70-D42F-47A9-9982-FD205FB11DC8.jpeg

pěkný, gratuluju 🙋‍♂️😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...