JR_2010 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Mydlinko, nikdo Tě tady ani nepochválí viď? Tak pěkný to má(š)me, jsi šikovnej...jenom už vidím, až to doma vytáhnu, jak se budou ptát, jestli jsem to našel ležet někde v lese , že je to tak dojebaný, radši řeknu, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 6 hodinami, JR_2010 napsal: radši řeknu, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 To bude jak s hodinkama doma: Ona: "Ty mas novej nuz"? Já: "Mnoo, joooo". Ona: "Je nejakej starej a volezlej, kolik stál"? Já: "300". Ona: "Tolik"? Já: "Mnoo, joooo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 2 hodinami, Frantik napsal: To bude jak s hodinkama doma: Ona: "Ty mas novej nuz"? Já: "Mnoo, joooo". Ona: "Je nejakej starej a volezlej, kolik stál"? Já: "300". Ona: "Tolik"? Já: "Mnoo, joooo" Asi tak (pokud si toho vubec vsimne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Cifry zásadně říkat v eurech a neuvádět měnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Me ho zaplatila zena. Zavidite? A na kazdy novy hodinky rika “ty jsou pekny, novy?” Jinak to nerozlisuje. Umel jsem si vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Ci s pátečním večerem? Třeba sjednotit povrchovou úpravu na 35ti klipech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 @prischera já si ho tedy zaplatil sám, ale hodinky a jejich ceny doma taky můžu přiznat, jen žena vždycky zahlásí, že pěkný, ale ona by to na ruku vzít nedokázala @mydlinkaTM to je super. Můžu se zeptat, je to kyselina nebo pískování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Pískování, mám to raději, je to šternější, ale pracnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Tohle je zkrátka super práce, uklidňuje mě to se na to koukat jak se to posouvá a zároveň se na to moc těšímparáda a díky za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Vzhledem k tomu, ze par podobnych "pi*ovin" uz mam taky za sebou, vim, kolik je s tim i kolem toho prace. Kdyby si to mel "Mydlinka" nechat fakt komercne zaplatit, byla by ta cena uplne jinde. Mas muj hluboky obdiv a klanim se. Je hezke videt, ze jeste nekdo umi precizne neco uchopit do rukou. Moc hezke to bude. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 (upraveno) Mam dotaz mimo a odpovedet muze kdokoliv, kdo vi - k cemu je ta "ZemeCeska domov muj" vec? Videl jsem i jine u Mydlinky na webu a unika mi pouziti. Upraveno 17. února 2024 uživatelem Radim01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Tuším je to ozdoba na opasky nebo batohy s molle vazbou v zásadě místo odznaku/nášivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Je to takovy klip na molle vazbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 Jenom nevim, proč se mi ta fotka otočila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 17. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2024 pěkný netopýr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 (upraveno) Nedělní chvilka poezie - příprava nejsložitějšího dílu na noži. Upravení přepážky, aby tam bezproblémově zapadnul vyhnutý otvírák na lahváče + pájení distanční podložky čepele a klipu. Upraveno 19. února 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Hodně dlouho jsem v téhle věci mlčel, ale tohle NENÍ normální a stydím se, že po někom něco takového chci. Jasně, je to naprostá paráda, ale.... Připadá mi to jak popis závodní oktávky: " ..no, vlastně asi jen stěrače jsou původní..." @mydlinkaTM obří obdiv a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 13 minutami, Radim01 napsal: Jasně, je to naprostá paráda +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se