John_Lenon Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 22 minutami, mydlinkaTM napsal: Herdek, tak já o víkendu skoro nevylezu z dílny jak makám a tady se zatím rozjede diskuse na 6ti stránkách. Musím to nejdříve pročíst abych si udělal nějaký obrázek co na mě šijete? Hlavně nás brzdi v tom, co je možný a co ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 13 Do 5k - 1 Do 6k - 12 Do 7k - 11 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Ještě mě napadl Dozier ideální kdyby se jelo na budget. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Tam to ale vzhledem ke konstrukci bude trosku slozitejsi s upravama ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 13 Do 5k - 1 Do 6k - 12 Do 7k - 12 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Já teď řešim nožík na klíče, tak kdyby se upravil Victorinox 58 alu, to by bylo krásný, a @mydlinkaTM je umí krásný https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=1154010#1154010 Upraveno 15. ledna uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 14 Do 5k - 1 Do 6k - 12 Do 7k - 12 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 14 Do 5k - 2 Do 6k - 12 Do 7k - 12 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 14 Do 5k - 2 Do 6k - 12 Do 7k - 13 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Tak přátelé. Nebudeme brát v potaz kdo kolik a co, ale uděláme z toho průměr. A jsme na 5.6 k ... Toto téma budgetu bych prosím uzavřel a rád se posunul dál. Jak jsem pochopil, jsme tu vesměs rozdělení do třech skupin... Zavírací nože (asi většina z nás), pevné (zde jen izula, či jak to je) a nějaký švýcarský... Poprosil bych vás tedy o nápady na nůž (a počítejte cca 1500 na úpravy (odhad @mydlinkaTMkdyž tak upraví), který by tomu odpovídal. Z nastřelů bych pak udělal stejnou anketu a posunuli bychom se pak stejnou logikou dál.... Máte li jakýkoli zlepšovací nápady sem s ním. Díky. A vykopnu. Za mě nějaké zavírací Spyderco (ne China) v aktuálních modelech se neorientuu, rád se povezu s davem. Pevný nůž jedem mám od Dohnala a moc to nenosim, neb je to nepraktické, Švýcara nechci nem nám Leatherman. Tolik moje rozpoložení. Upraveno 15. ledna uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Spyderco Native 5, nemá to hrb, skvěle se drží a je velmi skladný. Narozdíl od Seki modelů nemá vakl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna mAra_ : moderuješ to dobře, dík. jsem pro: Native 5 z větších PM 2 nebo ještě Manix, ten ma tedy divnej drátěnej klip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Jen na vysvětlenou s tím průměrem - výsledek je těstější, než jsme čekali, a tohle nám přijde nejspravedlnější. Chápeme, že ne každej bude s tímhle řešením v pohodě, ale snad to většina vezme. Takže zkusme ve shora nastíněný relaci nadhazovat nějaký kudly, zítra snad upřesníme Vojtův nástřel jeho ceny. Výše zmíněný Native 5 mi přijde OK a cenově by vycházel. https://www.mujnuz.cz/noze/zaviraci-noze/spyderco-native-5.html Zřejmě ovšem dojde na téma deep carry klipu, kterej většina Spy stále (?) nemá a já nevím, jak je na to dostupná after market nabídka. Za sebe pak sobecky ještě jednou opráším toho Bucka, co jsem dával na začátku: http://www.noze-nuz.com/buck/BU112GRS5.php Upraveno 15. ledna uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Mám to v podstste úplně stejně jako mAra_ konkrétní modely navrhovat nebudu, neb v nozich nemám ani zdaleka takový přehled jako ostatní. Jediné, za co bych se přimlouval, je oboustranné broušení, jelikož jsem levák a drtivá většina nožů, co mám doma, je broušená jednostranně pro praváky a úplně mi to nevyhovuje. Na druhou stranu to by se to možná dalo doladit až v rámci úprav u konkrétních kusů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna @warann také bych raději Buck nebo něco klasického Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Me by se hodne libil nejakej ten modifikovanej Vinox. Mensi bez pojistky. Zaviraku mam hromadu, ale variant co muzu vozit v kapse (s deep carry klipem) na zapad od nasich hranic presne nula. Ale obecne jsem ochotnej se prizpusobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Vinox ok, alebo klasika 110 Buck http://www.noze-nuz.com/buck/BU110BKSNS1.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) Jen mírný update od mydlinky : střenky +stonewash (ten bych moc chtěl ale je to otázka až dalších kol) 1500 no problem. Kdybychom chtěli i gravírované destičky, tak úpravy jsou za 2k... Osobní komentář: buck mi přijde, že je moc lovecky.... Ale to já jen tak, když jsem šel okolo ... Upraveno 15. ledna uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Za mňa spyderco native 5 prípadne para 3.Buck ranger 112 tiež dobré. Vinox moc nie...Benchmade osborne mini by bol tiež fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Spyderco para 2 nebo 3.. zbytek nechám osudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se